ŽUPANIJA / OZALJ

VIDIMO SE!

Otvara se Dnevni boravak na Kupi! Bogata gastronomska ponuda i zabavni program vraćaju se na gradsko kupalište u Ozlju

Otvara se Dnevni boravak na Kupi! Bogata gastronomska ponuda i zabavni program vraćaju se na gradsko kupalište u Ozlju

Posjetitelji u Dnevnom boravku na Kupi tijekom čitavog ljeta mogu očekivati brojne popratne programe; s jedne strane razni gastronomski programi, a s druge izvedbeni.

Dok posjetitelji već uživaju u Dnevnom boravku na Mrežnici, od sutra i stanovnici Ozlja dolaze na svoje. Otvorenje Dnevnog boravka na Kupi započet će od 15 sati.

Posjetitelji će moći uživati u zanimljivom i sadržajnom programu otvaranja. Program započinje u četvrtak s koncertom Nukleusa u 19 sati, zatim se nastavlja u petak s nastupom sastava La Papa isto s početkom u 19 sati. Subota i nedjelja rezervirane su za dječje programe. U subotu najmlađe od 11 sati očekuje facepainting, dok će u nedjelju od 15 sati moći uživati u mađioničarskom nastupu Magic Vladimira.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim u programu, posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi hrane Restorana Žganjer na čijem se jelovniku mogu pronaći tradicionalna hrvatska jela
pripremljena i servirana na moderan i zanimljiv način.

Dnevni boravak na Kupi je program u organizaciji Izvan fokusa d.o.o., Grada Ozlja i Turističke zajednice područja Kupa, a u partnerstvu sa Restoranom Žganjer, koji se realizira na Gradskom kupalištu Slave Raškaj u Ozlju s ciljem vraćanja kupača na rijeku Kupu i organiziranja kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu, mlade i odrasle.

Osim toga cilj Dnevnog boravka na Kupi jest doprinijeti turističkoj infrastrukturi, kupališnom turizmu i općenito turističkim aktivnostima vezanima za rijeke.

- Posjetitelji u Dnevnom boravku na Kupi tijekom čitavog ljeta mogu očekivati brojne popratne programe; s jedne strane razni gastronomski programi, a s druge izvedbeni. Izvedbeni programi bit će dodatno usmjereni na djecu i obitelji (čitanje priča, dječje predstave, animacije za najmlađe, mađioničari i sl.), a s druge strane na mlade i stariju publiku kroz koncerte, večernji stand-up, filmske projekcije i druge programe, najavljuju organizatori. 

Odlika koja prati Dnevne boravke, svakako je i bogata gastronomska ponuda. Lokacija na Mrežnici nudi jelovnik koncipiran na principu world food jelovnika koji gostima daje
mogućnost da probaju jela iz različitih kultura i dijelova svijeta. Dnevni boravak na Kupi u svojoj ponudi gostima nudi tradicionalna jela ozaljskog kraja pripremljena na nov, zanimljiv i moderan način, te će bit baziran na lokalnim autohtonim namirnicama (buča, pastrva, janjetina, jabuke).

Gosti će imati priliku isprobati nezaobilaznu janjetinu i jela s roštilja na drugačiji način, u street food izdanju. Naravno, i najmlađi gosti mogu očekivati svoje gastro favorite.

Izdvojeno


Reci što misliš!