ŽUPANIJA / OZALJ

LJETO U OZLJU!

Vikend u Ozlju! Posjetitelje očekuje bogat program u Dnevnom boravku na Kupi, Sveticama i Gradskoj knjižnici - donosimo raspored

Vikend u Ozlju! Posjetitelje očekuje bogat program u Dnevnom boravku na Kupi, Sveticama i Gradskoj knjižnici - donosimo raspored

Turistička zajednica područja Kupa najavljuje aktivnosti koje će se ovog vikenda događati u Ozlju i okolici

Uz Kupu je sve bogatija ponuda, a svaki vikend održavaju se raznovrsni programi i aktivnosti za sve uzraste. Tako je i ovaj vikend u okviru programa Dnevni boravak na Kupi, na novouređenom kupalištu u Ozlju pripremljeno nekoliko zanimljivih događanja.

Započeta prošle sezone, suradnja s lokalnim športskim ribolovnim društvima nastavlja se i ove sezone i tako u subotu ŠRD Ozalj poziva sve na druženje uz Kupu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Početak je od 16 sati, prigoda da upoznate njihove aktivnosti ali i degustirate riblji paprikaš koji će na kupalištu pripremiti članovi ŠRD Ozalj. Isti dan, prijepodne, u goste dolazi sjajna Margareta Vidmar sa zanimljivom kreativnom radionicom s posebnim lutkama. 

Već nekoliko subota, pavlinski samostan u Sveticama subotom prijepodne predstavlja svoju bogatu sakralnu baštinu – odlična prilika za uživanje na Gori Blagoslova, a posebno je atraktivno za one koji dolaze biciklom. 

U nedjelju je u Dnevnom boravku ponovo sve u znaku ribarskih specijaliteta – prvi Dalmacija party, a onda od 16 sati i akustični nastup karlovačkog glazbenika Damira Biondića Bronza.

Na samom kraju dana, od 18 sati agilna ekipa iz Društva naša djeca Ozalj pripremila je novo druženje za najmlađe, u okviru programa Knjigu na sunce uživajte i zabavite se na Kupalištu S Pogledom...

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ozalj prikazivat će se nagrađivani dokumentarni film Tihe Gudac „Žica” o problemu koji tišti mnoge stanovnike kupskog kraja, u Sloveniji i Hrvatskoj – žilet žici. Početak je u 20 sati, u Gradskoj knjižnici Ozalj. Ulaz je slobodan.

SRIJEDA - PETAK 29.6.-01.07.
17:00 Dramska radionica za djecu Kofer Teatar/Gradsko kupalište

PETAK 01.07.
Ozalj
20:00 Projekcija dokumentarnog filma "Žica"/Gradska knjižnica Ozalj

SUBOTA 02.07.
Ozalj
10:00 Dani otvorenih vrata - pavlinski samostan Svetice
11:00 Čiko i posebne ribe - kreativna radionica/Gradsko kupalište
16:00 Ribolovni dan i prezentacija ŠRD Ozalj/Gradsko kupalište

NEDJELJA 03.07.
Ozalj
12:00 Dalmacija party/Gradsko kupalište
16:00 live nastup Damir Biondić Bronz/Gradsko kupalište
18:00 Knjigu na sunce - eko radionica i igre DND Ozalj/Gradsko kupalište

Zavičajni muzej Ozalj vikendom radi 10 do 20 sati.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!