ŽUPANIJA / OZALJ

NK ZRINSKI

Veliki uspjeh ozaljskih nogometaša! Juniori i Veterani i ove godine obranili naslove prvaka - čestitku primili i od proslavljenog golmana Dražena Ladića

Veliki uspjeh ozaljskih nogometaša! Juniori i Veterani i ove godine obranili naslove prvaka - čestitku primili i od proslavljenog golmana Dražena Ladića

Dražen Ladić čestitao je ozaljskim nogometašima na postignućima i rezultatima koje uspješno ostvaruju, te podijelio s njima neka iskustva i nezaboravnu '98.

NK Zrinski Ozalj može biti i više nego zadovoljan završetkom ovogodišnje sezone. Iza njih su obranjena dva naslova prvaka, i to u kategoriji juniora i veterana. 

Na Dan nogometa koji se održao u srijedu 8. lipnja 2022. u organizaciji Nogometnog saveza Karlovačke županije, juniori kluba primili su pehar i medalje za prvo mjesto koje su osvojili u 1. juniorskoj ŽNL, treću sezonu zaredom. Iz Kluba naglašavaju kako od 21-og odigranog kola, juniori su pobijedili u 19, dok su u 2 utakmice podijelili bodove sa svojim suparnicima na terenu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovo je odličan put za naše mlade igrače koji su već dobrano zagazili u seniorsku momčad, a pojedinci su već odavno standardni u prvoj seniorskoj postavi.
Kako se Uprava kluba odlučila na stvaranje momčadi od domaćih dečki, mislimo da su na dobrom putu da se to ostvari. Još jednom, čestitamo od srca našim juniorima na osvajanju naslova prvaka treću sezonu zaredom, poručili su iz Kluba. 

S druge strane, Veterani NK Zrinski obranili su naslov prvaka NS Jaska te su time ponovili prošlogodišnji uspjeh. I to ne samo prošlogodišnji, jer valja napomenuti da je selekcija Veterana osmu godinu zaredom prvak lige u kojoj nastupa. Od samog početka prvenstva, veterani su zasjeli na prvo mjesto i do kraja ga nisu ispuštali.

No kao i prošle godine za potvrdu naslova prvaka ipak se moralo pričekati posljednje kolo, ovaj put protiv ekipe NK Mladost KS. Utakmica je završila rezultatom 3:1, a strijelci za Veterane bili su N. Vuković, Z. Gatarić i D. Mrzljak. Drugu godinu zaredom najbolji strijelac lige proglašen je igrač ozaljskog kluba,  Tomislav Starešina, koji je s ukupno 35 pogodaka zasjeo na čelo ljestvice. 

- Kroz cijelu sezonu, impresivne su bile pobjede protiv direktnih konkurenata za naslov prvaka, ali i ispuštanje bodova protiv pojedinih ekipa kao dokaz da danas svi igraju nogomet i da se nemamo pravo opuštati protiv nijedne ekipe. Međutim, kad je trebalo Veterani su pokazali karakter i želju te su još jednom dokazali da su najbolji kad je potrebno, izvijestili su iz NK Zrinski. 

Pobjedničke ekipe primila je ovih dana i gradonačelnica Lidija Bošnjak, te ih je iznenadila posjetom proslavljenog golmana hrvatske reprezentacije Dražena Ladića, koji im je čestitao na postignućima i rezultatima koje uspješno ostvaruju, a pritom i podijelio s njima neka iskustva i nezaboravnu '98 kada je Hrvatska osvojili broncu na svjetskom prvenstvu u Francuskoj. 

Izdvojeno


Reci što misliš!