ŽUPANIJA / OZALJ

KAZALIŠTE JE OPET POBIJEDILO

Za prvo gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko u Ozlju može se reći samo sljedeće: Predivni domaćini, vrhunski ambijent, izniman odaziv publike i odlična gluma

Za prvo gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko u Ozlju može se reći samo sljedeće: Predivni domaćini, vrhunski ambijent, izniman odaziv publike i odlična gluma
Gradsko kazalište Jastrebarsko

Gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko u Ozlju inicirala je Jaskanka Zdenka Novosel, nova vršiteljica dužnosti ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Katarina - Zrinska iz Ozlja

Cijeli tjedan s nestrpljenjem se u jaskanskom kazalištu, ali i u Pučkom otvorenom učilištu Katarina - Zrinska iz Ozlja pratila vremenska prognoza koja je prijetila organizatorima kazališnog ljetnog spektakla na otvorenom prostoru Etno sela Ozalj. 

Naime, najnovija predstava Gradskog kazališta Jastrebarsko “Što govoriš, to postojiš”, nastala prema motivu iz slikovnice “Velika tvornica riječi” autorice Agnès de Lestrade, krenula je na svoje prvo gostovanje, i to u Ozalj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prvo je to gostovanje ove hit predstave koja otvara mnoga komunikacijska pitanja, ukazuje na važnost načina na koji se pojedina riječ prenosi, ali i koja se dotiče socijalne nejednakosti, zloporabe riječi i drugih važnih tema, učeći nas da pazimo kome, što, kad i kako govorimo. Tekst i režiju nove predstave za djecu na koju je dobrodošla i odrasla publika potpisuju talentirane i vrijedne prof. Klara Blažek i Lucija Severinac, kažu u Gradskom kazalištu Jastrebarsko. 

Gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko u Ozlju inicirala je Jaskanka Zdenka Novosel, nova vršiteljica dužnosti ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Katarina - Zrinska iz Ozlja.

FOTO: Gradsko kazalište Jastrebarsko 
 

Na svu sreću vrijeme je na kraju poslužilo i mlade jaskanske glumice i glumci samo su trebali uživati u predivnom prostoru i programu koji su za njih pripremili i kroz njega vodili domaćini Zdenka Novosel, ravnateljica učilišta i Stjepan Bezjak, ravnatelj Zavičajnog muzeja Ozalj.

Talentirani jaskanski glumci za predivno i nesebično gostoprimstvo, druženje i posjet Starom gradu Ozlju, vratili su domaćinima na jedini mogući način, vrhunski odigranom predstavom "Što govoriš, to postojiš!" u kojoj je brojna publika uživala od početka do kraja.

Potvrdila je to i gradonačelnica Grada Ozlja, Lidija Bošnjak, koja je osobno prisustvovala predstavi i po njezinom završetku čestitala na vrhunskoj izvedbi, ali i iskazala interes za novim kazališnim susretom u Ozlju koji ozaljska kazališna publika itekako zaslužuje, poručili su iz Gradsko kazališta Jastrebarsko. 

- Gostovanje u Ozlju završeno je zajedničkom večerom koju su pripremili vrijedni domaćini, a pjesma mladih glumaca za vrijeme vožnje i povratka autobusom u Jasku samo je potvrdila ono što smo znali i ranije - kazalište je opet pobijedilo. Nema sumnje, mlade kazališne zvijezde subotnji dan i gostovanje u Ozlju sigurno će pamtiti jako jako dugo, dodali su na kraju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!