ŽUPANIJA / OZALJ

JAVILI SE IZ PODRUŽNICE

Ozaljski HSP pobrojao probleme i što spočitavaju HDZ-ovoj vlasti, ali i kažu da će podržati sve projekte za boljitak građana

Ozaljski HSP pobrojao probleme i što spočitavaju HDZ-ovoj vlasti, ali i kažu da će podržati sve projekte za boljitak građana

Dodaje da se HSP zalaže se za pošten dogovor s Družbom braće Hrvatskog zmaja, glede korištenja prostora starog grada Ozlja, na dobrobit građana grada Ozlja.

- HSP grada Ozlja ukazuje na nebrigu i nemarnost ozaljske HDZ-ove gradske vlasti glede propusta u organizaciji izbora za mjesne odbore, aljkavosti i traljavosti pri provedbi projekta izgradnje vatrogasnog doma u Jaškovu, nerješavanja prometne povezanosti grada Ozlja sa susjednim općinama i gradovima, piše medijima danas predsjednik podružnice ozaljskog HSP-a Josip Žabčić.

Mislio je, dodaje, na suženu cestu kod restorana „ Papalina“ u Jaškovu, neredovito prometovanje vlaka na relaciji Ozalj – Karlovac, obnove mosta koji je u katastrofalnom stanju kod hidrocentrale 1 i 2) te inertnosti oko spomenika palim domobranima u šumi Grmča ispod gradskog groblja Ozalj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- HSP grada Ozlja upozorava na nemogućnost korištenja školskog igrališta kod Doma zdravlja u Ozlju, u doba kad je to najpotrebnije (zatvoreno od 23. ožujka  do danas ), kao i to da na istom nije izvršena planirana nabava športskih pomagala i sprava, što onemogućava potrebitu rekreaciju ozaljskoj mladeži osobito dječjeg uzrasta, navodi Žabčić.

Dodaje da se HSP zalaže se za učinkovit i na obostrano zadovoljstvo, pošten dogovor, sa Družbom braće Hrvatskog zmaja, glede korištenja prostora starog grada Ozlja, na dobrobit građana grada Ozlja. 

- HSP će podržati sve planove, projekte i programe koji vode dobrobiti i svekolikom  boljitku građana grada Ozlja, osobito u pogledu izgradnje planirane prometne dionice - Aleje hrvatskih branitelja“ u Jaškovu, stoji još u priopćenju. 

Izdvojeno


Reci što misliš!