ŽUPANIJA / OZALJ

OSI 2022

Vikend u znaku Ozaljskih sportskih igara! Ove godine prijavljeno preko 600 natjecatelja, gradonačelnica svima poželjela mnogo uspjeha i dobru zabavu

Vikend u znaku Ozaljskih sportskih igara! Ove godine prijavljeno preko 600 natjecatelja, gradonačelnica svima poželjela mnogo uspjeha i dobru zabavu
Grad Ozalj

OSI 2022. uključuje natjecanja u sportskim disciplinama, i to nogometu, graničaru, trčanju, potezanju konopa, veslanju, kao i revijalnoj utrci za djecu

Nakon uspješno održane prošlogodišnje manifestacije, Ozaljske sportske igre (OSI 2022.) održat će se i ovog vikenda, 20. i 21. kolovoza 2022. godine, kao sportska manifestacija rekreativnog i zabavnog karaktera, koja će se odvijati prema unaprijed pripremljenom programu.

OSI 2022. uključuje natjecanja u sportskim disciplinama, i to nogometu, graničaru, trčanju, potezanju konopa, veslanju, kao i revijalnoj utrci za djecu. Okupljeno je 14 ekipa koje će se natjecati u 5 disciplina, organiziranih na nekoliko lokacija na području Grada. Na prošlogodišnjoj manifestaciji sudjelovalo je preko 400 natjecatelja, a ove godine prijavljeno je preko 600 natjecatelja iz 19 mjesnih odbora, te se očekuje veliki broj gledatelja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu, 20. kolovoza, od 08:00 sati, u naselju Podbrežje počinje natjecanje u muškom nogometu, na donjem kupalištu ispod hidroelektrane, na terenu za odbojku u isto vrijeme održavat će se natjecanje u graničaru za žene, a od 17:00 sati planirana je rekreativna utrka za djecu. Nakon završetka turnira u nogometu, u Podbrežju će nastupiti grupa Avantura bend.

U nedjelju, 21. kolovoza, od 08:00 sati na gornjem kupalištu započinje natjecanje u veslanju, a nakon toga, u centru Ozlja održat će se još natjecanje u dvije discipline, i to  povlačenje konopa te atletika (trčanje 100 m i trčanje 1.500 m) koje će se odvijati naizmjenično.

U 20:00 sati na donjem kupalištu – Dnevni boravak, proglasit će se pobjednici, a medalje i zahvalnice uručit će županica Karlovačke županije, gđa. Martina Furdek Hajdin te gradonačelnica Grada Ozlja, gđa. Lidija Bošnjak. Nakon toga, slijedi nastup grupe Ritam noći, čijim nastupom se ujedno završava i ovogodišnja manifestacija  „Dnevni boravak na Kupi“.

- Ovim putem Savjet mladih, kao i Grad Ozalj i Turistička zajednica područja Kupa zahvaljuju Karlovačkoj županiji, kao i svim donatorima koji su pomogli u organizaciji ozaljskih sportskih igara, bilo da se radilo o donaciji u obliku proizvoda ili usluga, novčanoj donaciji, u skladu s njihovim mogućnostima ili poklon bonovima. Svim natjecateljima želimo puno uspjeha, a posjetiteljima ugodan boravak u Ozlju i dobru zabavu, poručila je gradonačelnica grada Ozlja Lidija Bošnjak. 

A kako je to izgledao prošle godine možete vidjeti u videu kojeg je upravo objavila gradonačelnica na službenom facebook profilu.

Izdvojeno


Reci što misliš!