ŽUPANIJA / OZALJ

OSI 2022

Uspješno završeno drugo izdanje Ozaljskih sportskih igara! U dva dana trajanja sportsko rekreativne manifestacije sudjelovalo više od 600 natjecatelja

Uspješno završeno drugo izdanje Ozaljskih sportskih igara! U dva dana trajanja sportsko rekreativne manifestacije sudjelovalo više od 600 natjecatelja

Zadnji dan igara, OSI 2022 podržala je i županica Martina Furdek Hajdin, koja je zajedno sa gradonačelnicom grada Ozlja Lidijom Bošnjak najboljima uručila priznanja.

Dodjelom medalja i pehara uspješno su završene Ozaljske sportske igre. Prošle godine su nakon 12 godina stanke Grad Ozalj i Savjet mladih grada Ozlja oživjeli igre, što se pokazalo kao pun pogodak. 

Preko 600 natjecatelja podijeljenih u 14 ekipa iz 19 mjesnih odbora grada Ozlja natjecalo se u graničaru, veslanju, nogometu, povlačenju konopa i atletici. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu u naselju Podbrežje održalo se natjecanje u muškom nogometu, na donjem kupalištu ispod hidroelektrane, na terenu za odbojku u isto vrijeme održavalo se natjecanje u graničaru za žene, a održana je i rekreativna utrka za djecu. 

U nedjelju, na gornjem kupalištu održalo se natjecanje u veslanju, a nakon toga, u centru Ozlja natjecanje u dvije discipline, uvijek atraktivno povlačenje konopa te atletika (trčanje 100 m i trčanje 1.500 m).

Zadnji dan igara, OSI 2022 podržala je i županica Martina Furdek Hajdin, koja je zajedno sa gradonačelnicom grada Ozlja Lidijom Bošnjak najboljima uručila priznanja. Inače, Karlovačka županija ovu manifestaciju poduprla je s 15 tisuća kuna. 

Izdvojeno


Reci što misliš!