ŽUPANIJA / OZALJ

PRIJAVI SE!

Filmske pustolovine u Ozlju! Pučko otvoreno učilište organizira besplatne filmske radionice - upisi su u tijeku, broj polaznika je ograničen

Filmske pustolovine u Ozlju! Pučko otvoreno učilište organizira besplatne filmske radionice - upisi su u tijeku, broj polaznika je ograničen
POU Katarina Zrinska Ozalj

Na ovoj intenzivnoj, sedmodnevnoj radionici nekoliko će autora realizirati svoj prvi film. Radionica počinje razradom ideja i filmskih priča koje će se uobličiti u scenarij, nastavlja se produkcijskom pripremom i snimanjem te montažom snimljenih filmova.

Od 27. kolovoza do 2. rujna 2022. u Pučkom otvorenom učilištu Katarina Zrinska - Ozalj održat će se besplatna filmska radionica namijenjena djeci i odraslima. Riječ je o intenzivnoj radionici izrade dokumentarnog i eksperimentalnog filma, a namijenjena je prije svega mladima između 13 i 23 godine starosti, ali i ostalim zainteresiranima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma.

- Na ovoj intenzivnoj, sedmodnevnoj radionici nekoliko će autora realizirati svoj prvi film. Radionica počinje razradom ideja i filmskih priča koje će se uobličiti u scenarij, nastavlja se produkcijskom pripremom i snimanjem te montažom snimljenih filmova. Na radionicu su dobrodošli i ostali kreativci koji su željni izraziti se kamerom, bez obzira na godine starosti. Prethodno filmsko iskustvo nije važno. Radionica završava prigodnom podjelom diploma i javnom projekcijom snimljenih radova, pojašnjava v.d. ravnateljice PUO Ozalj Zdenka Novosel. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Broj mjesta ograničen je na 14 polaznika, a zainteresirani polaznici mogu se prijaviti porukom na mail [email protected], pozivom na broj 095/909-4079 ili osobno u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska – Ozalj.

Voditelji radionice su filmski autori Josipa Henizelman i Toma Zidić. Radionica se odvija u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska - Ozalj, pod pokroviteljstvom Saveza scenarista i pisaca izvedbenih djela, Grada Ozlja i u koprodukciji s Blankom i Kinoklubom Zagreb.

Izdvojeno


Reci što misliš!