ŽUPANIJA / OZALJ

PRIORITETNO ULAGANJE

Nastavak ulaganja u Poslovnu zonu Lug Ozalj! Više od tri milijuna kuna Grad je osigurao za rekonstrukciju preostalog dijela prometnice

Nastavak ulaganja u Poslovnu zonu Lug Ozalj! Više od tri milijuna kuna Grad je osigurao za rekonstrukciju preostalog dijela prometnice
Grad Ozalj

Izgradnja prometnice počinje na križanju iste s cestom Ozalj – Trg (ŽC 3144), a završava na kraju postojećeg asfaltiranog dijela ulice, nedaleko od kolnog ulaza tvrtke Komunalno Ozalj

Kao što je gradonačelnica Lidija Bošnjak najavljivala na sjednicama Gradskog vijeća, trenutno prioritetno ulaganje u poslovnu zonu Lug je rekonstrukcija postojeće prometnice, koja je ujedno nastavak prijašnjeg EU projekta odnosno izgradnje prometnice s željezničkim prijelazom, čime se povezala zona malog i srednjeg gospodarstva. 

U tu investiciju, odnosnu rekonstrukciju preostalog dijela prometnice krenut će se već u ovoj godini, a za istu su sredstva osigurana u proračunu. Kako obavještavaju iz gradske uprave, temeljem provedenog otvorenog postupka javne nabave, potpisan je ugovor za izvođenje radova s izvođačem Arkada d.o.o. iz Duge Rese. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 3.528.201,25 kuna, a rok završetka radova je devet mjeseci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izgradnja prometnice počinje na križanju iste s cestom Ozalj – Trg (ŽC 3144), a završava na kraju postojećeg asfaltiranog dijela ulice, nedaleko od kolnog ulaza tvrtke Komunalno Ozalj. 

- Projekt je usklađen s Prostornim planom grada Ozlja, Urbanističkim planom uređenja grada Ozlja i Urbanističkim planom uređenja gospodarsko-proizvodne zone Lug, dodaju u Gradu. 

Inače, poslovna zona Lug Ozalj jedna je među tri najbolje rangiranih poslovnih zona u Karlovačkoj županiji, a iza nje su višemilijunska ulaganja u zadnjih pet godina. Najvažnija je već spomenutna na nova cestovna infrastruktura koja je u potpunosti maknula teretni promet iz centra grada. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!