ŽUPANIJA / OZALJ

KREATIVNOST U PRIRODI

Jedinstvena konferencija Akademije "Zdrav ko zmaj" održat će se ove subote u Jaškovu - radi velikog interesa prijave su završene još prije dva mjeseca

Jedinstvena konferencija Akademije

Konferencija je namijenjena odgojiteljima, učiteljima i roditeljima te svima koji rade s djecom rane i predškolske dobi

U sklopu Akademije Zdrav ko zmaj i ove godine održat će se konferencija Kreativnost u prirodi, u subotu, 10. rujna u prostoru Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj s početkom u 9 sati. Konferencija je namijenjena odgojiteljima, učiteljima i roditeljima te svima koji rade s djecom rane i predškolske dobi.

Kako nam pojašnjavaju voditelji projekta, Društva Naša djeca Ozalj, program konferencije bazira se na primjerima dobre prakse i radionicama praktičara na temu kreativnost u prirodi te pruža primjenjiva iskustva, znanja i ideje, te potiče održivi odgoj i obrazovanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovo je u potpunosti jedinstvena konferencija koja se održava u prirodi, na koju sudionici dolaze sportski odjeveni, sa piknik dekicom, spremni na učenje kroz igru u hladu drveća, uz zvuk cvrkuta ptica, s mirisom svježe pokošene trave i tek dozrelih jabuka. Temelji se na zero waste i održivom konceptu što znači da koristimo 99,9 posto reciklirajućih, prirodnih i biorazgradivih materijala te minimum modernih tehnologija, pojašnjavaju.  

Koordinator programa konferencije je Lana Kihas – odgajateljica, blogerica te glavni koordinator programa edukativnih konferencija Mliječni zub – odgajati znanjem i srcem. Na konferenciji će ove godine sudjelovati 140 sudionika iz cijele Hrvatske, Varaždina, Međimurja, Istre i Kvarnera, Zagreba, Ozlja, Dubrovnika. Broj sudionika na konferenciji je ograničen kako bi se osigurala kvaliteta radionica, a zbog velikog interesa, prijave su bile zatvorene već 1. srpnja. 

Izdvojeno


Reci što misliš!