ŽUPANIJA / OZALJ

ZA LJUBITELJE PRIRODE

TZP Kupa nastavlja s programom aktivnosti na Loviću Prekriškom, za subotu najavljena šetnja poučnom stazom "Gdje voće zri"

TZP Kupa nastavlja s programom aktivnosti na Loviću Prekriškom, za subotu najavljena šetnja poučnom stazom

Posjetiteljima će biti predstavljeni i multimedijalni sadržaji u Centru za posjetitelje kao i ponuda lokalnih OPG, a moguće je proći i WRC rally stazom, koja se nalazi u neposrednoj blizini

Turistička zajednica područja Kupa i Park prirode “Žumberak – Samoborsko gorje” pozivaju sve ljubitelje prirode da nam se pridruže na Loviću Prekriškom, kao i prijašnjih godina.

- Novo druženje zakazujemo u subotu, 8. listopada. Tijekom šetnje poučnom stazom „Gdje voće zri“ zastat ćemo na istom vidikovcu kao i g. Trstenjak te se sami uvjeriti u ljepotu naše domovine, najavljuju u TZP Kupa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posjetiteljima će biti predstavljeni i multimedijalni sadržaji u Centru za posjetitelje kao i ponuda lokalnih OPG, a moguće je proći i WRC rally stazom, koja se nalazi u neposrednoj blizini. 

- Mjesto polaska je kod Centra za posjetitelje Lović Prekriški u 10 sati, grupe od 25 sudionika proći će uz besplatno stručno vodstvo poučnom stazom, a najava nije potrebna, poručuju u TZP Kupa. 

Inače, poučna staza „Gdje voće zri“ nezahtjevna je pješačka staza duljine 2km. Stručno vođeni obilazak trajat će oko jedan sat.

 TZP Kupa poziva sve zainteresirane udruge i institucije koje u Centru žele provoditi aktivnosti tijekom godine da se najave na mail [email protected] radi dogovora termina.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!