ŽUPANIJA / OZALJ

okupljalište mladih

Otvoreno sportsko i dječje igralište na Vivodini - zemljište je "sredio" mjesni župnik

Otvoreno sportsko i dječje igralište na Vivodini - zemljište je
Kazup.hr

Igralište je službeno otvoreno simboličnim pucanjem lopte na gol.


Svečano je otvoreno novouređeno sportsko i dječje igrališta pri Područnoj školi Vivodina. Projekt je nastao suradnjom Karlovačke županije, Grada Ozlja, Osnovne škole Slava Raškaj, a uz potporu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Ravnateljica Osnovne škole Slava Raškaj zahvalila je svima na dolasku te kazala kako je vivodinski pejzaž obogaćen ovim uređenim dječjim igralištem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradonačelnica Grada Ozlja Lidija Bošnjak istaknula je kako se zajedničkom suradnjom nacionalne, regionalne i lokalne razine može poboljšati standard život u malom ruralnom mjestu. Zahvalila se svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta, a naročito velečasnom Župe sv. Lovre, Andriji Marčaku, koji je osigurao zemljište za uređenje igrališta.

Zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar naglasila je kako ovo novouređeno igralište te školski program može biti poticaj mladim obiteljima da ostanu na ovom području, ali i motivacija za povratak obitelji koje su napustile vivodinski kraj.

Karlovačka županija kontinuirano izdvaja sredstva za unapređenje standarda školstva te je za unutarnje uređenje, fasadu i igralište pri Područnoj školi Vivodina izdvojila 600.000, kažu u Županiji.

Nakon uvodnih govora, uslijedio je blagoslov igrališta te nastupi učenika Područne škole Vivodina i KUD-a Vivodina. Igralište je službeno otvoreno simboličnim pucanjem lopte na gol.

Izdvojeno


Reci što misliš!