ŽUPANIJA / OZALJ

TZP KUPA

Advent uz Kupu 2022! Blagdansko druženje dobar je razlog za upoznavanje ovog područja i u ovo doba godine

Advent uz Kupu 2022! Blagdansko druženje dobar je razlog za upoznavanje ovog područja i u ovo doba godine
TZP Kupa

Bit će tu svega, od eno specijaliteta pa sve do bogate ruralne tradicije i kulturne baštine ovog područja

Turistička zajednica područja Kupa u suradnji s partnerima iz Ozlja, Draganića, Žakanja, Ribnika, Kamanja i Lasinje poziva sve posjetitelje na posjetu čarobnim lokacijama uz Kupu i Dobru. Kako poručuju, organizirano je prigodno blagdansko druženje, dobar razlog za upoznavanje našeg područja i u ovom dijelu godine, od eno specijaliteta pa sve do bogate ruralne tradicije i kulturne baštine.

U organizaciji udruge Larus Lasinja i Općine Lasinja, 18.12. organiziran je i ove godine program na Trgu hrvatskih branitelja, u centru Lasinje, s početkom od 17 sati. Dan ranije, u organizaciji DVD Žakanje i Općine Žakanje organiziran je program na općinskom trgu u Žakanju, tradicionalni Božićni sajam od 16 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U centru Draganića, na trgu od 21. do 23.12. Općina Draganić u suradnji sa lokalnim udrugama organizira prigodni program za sve generacije. U centru Kamanja, na parkiralištu pored zgrade Općine, svake subote od 10.12. pa do 24.12.
pripremljen je zabavni program za najmlađe, u suradnji sa PD Vrlovka i DV Kamanje.

U organizaciji Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj, potporu Grada Ozlja, Društva naša djeca Ozalj i partnera u dvorištu Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj u Jaškovu organiziran je zanimljiv trodnevni program „BOŽIĆ U DVORIŠTU” od 16. do 18.12. Program u bajkovitom ambijentu dvorišta počinje u petak od 16 sati i nastavlja se za vikend od 11 sati pa sve do večernjih sati, uz druženje i gastro ponudu.

Ispred DV Zvončić u Ozlju organiziran je program za najmlađe Advent u Zvončiću, već od 25.11. Na samom kraju, 30.12. od 16 sati na istom mjestu priređen je Dječji doček Nove godine. Na Badnjak, tradicionalno, članovi udruge vinogradara TRS Ozalj organiziraju domjenak u centru Ozlja.

U blizini Ozlja, u centru Vrhovca organiziran je Vrhovački Advent svake nedjelje od 27.11. s početkom od 16 sati. Članovi KUD Vivodina u Vivodini organiziraju Božićni koncert te kreativne radionice. Općina Ribnik, u suradnji sa članovima DVD Ribnik organizira program 23. i 24.12.

Advent prijedlog za vikend uz Kupu

16.12. (petak)
Jaškovo
16:00 Božić u dvorištu@Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj
Sela Žakanjska
17:00 Advent na vidikovcu

17.12. (subota)
Jaškovo
11:00 Božić u dvorištu@Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj
Kamanje
16:00 Advent u Kamanju@trg u centru Općina Kamanje
Žakanje
16:00 Božićni sajam@ispred Opcina Zakanje
Sela Žakanjska
17:00 Advent na vidikovcu
Mrzljaki
12:00 Advent@DVD Mrzljaki

18.12. (nedjelja)
Jaškovo
11:00 Božić u dvorištu@Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj
Vrhovac
16:00 Vrhovački Advent – Dvd Vrhovac
18:00 Božićni koncert KUD Vrhovac
Lasinja
17:00 Advent u Lasinji@centar Lasinje
Sela Žakanjska
17:00 Advent na vidikovcu
**
Posjetite maketarsku izložbu Zavičajni muzej Ozalj.
 

Detaljnije o programima tijekom prosinca pronađite na Facebook/Instagram profilu Visit Kupa i mrežnoj stranici TZP Kupa.

Izdvojeno


Reci što misliš!