ŽUPANIJA / OZALJ

SPORTSKA DOSTIGNUĆA

Večer u Ozlju u znaku sporta! Zajednica športskih udruga proglasila najbolje sportaše i klubove u 2022. godini

Večer u Ozlju u znaku sporta! Zajednica športskih udruga proglasila najbolje sportaše i klubove u 2022. godini
Grad Ozalj

Za najboljeg mladog sportaša proglašen je Mihael Turkalj, a za najuspješniju mladu sportašicu Ariana Fajdetić

U sklopu godišnje Skupštine, Zajednica športskih udruga grada Ozlja proglasila je najbolje sportaše. Naslov najboljeg sportaša pripao je stolnotenisaču Dragutinu Femberu iz Sportskog kluba Vrhovac. Za najbolju sportašicu nagrađena je kuglačica Elvira Kranjčec iz Ženskog kuglačkog kluba Kupa. 

Najbolja ženska ekipa u 2022. godini je Ženski kuglački klub Kupa, dok je u nominaciji za najbolju mušku ekipu za ostvarene rezultate u 2022. godini nagrada pripala stolnotenisačima iz Sportskog kluba Vrhovac. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Talentirani kuglač KK Kupa Mihael Turkalj primio je nagradu za najboljeg mladog sportaša s ostvarenim rezultatom u 2022. godini, dok je za najuspješniju mladu sportašicu proglašena Ariana Fajdetić.

Posebno priznanje dodijeljeno je Valentini Pavlaković kao članici kuglačkog kluba Istra iz Poreča, Matiji Teku iz gimnastičkog kluba Sokol Karlovac, Stjepanu Rožić ispred NK Zrinski Ozalj te juniorima iz NK Zrinski Ozalj.

Priznanja su dodijeljena i mladim nadama sporta, Karlu Marinčiću, Noi Vratariću (NK Zrinski Ozalj), Heleni Zdelar, Lani Lukunić (Taekwondo klub Ozalj), Ani Marković i Eleni Hanžek (ŽRK Colapis). 

Izdvojeno


Reci što misliš!