ŽUPANIJA / OZALJ

MASKENBAL U OZLJU

Nakon dvogodišnje pauze maskirane skupine promarširat će Ozljem - najavljen bogat program i dolazak pjevača i glumca Bojana Jambrošića

Nakon dvogodišnje pauze maskirane skupine promarširat će Ozljem - najavljen bogat program i dolazak pjevača i glumca Bojana Jambrošića
TZP Kupa

Kao uvod, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj održat će se prigodni tematski kviz u četvrtak 16.02. s početkom u 18:00 sati

Tradicionalni 24. Maskenbal grada Ozlja održat će se na Trgu braće Radić bb - u nedjelju, 19.veljače, s početkom od 14:30 sati, javljaju iz Turističke zajednice područja Kupa. Nakon dvogodišnje pauze maskirane skupine će se okupiti u centru Ozlja, gdje je organiziran zabavni program, za sve goste i posjetitelje, na ozaljski način.

Glavni program počinje u 14:30 sati dječjim maskenbalom, nastupom vrtićkih skupina DV Zvončić Ozalj i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja. Nakon njih, od 15:30 sati nastupiti će i odrasli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Voditelj programa je Bojan Jambrošić, poznati pop-pjevač i glumac iz Čakovca, pobjednik show programa Hrvatska traži zvijezdu, a mlađima poznatiji kao autor projekta „Jojo i brojevi”, te brojnim sinkronizacijama animiranih filmova, najavljuju u TZP Kupa.

Poseban maskenbalski žiri odlučit će o najboljoj i najoriginalnijoj kostimiranoj osobi, odnosno najbolje maskiranoj dječjoj skupini, uz nagrade koje su osigurali Grad Ozalj i sponzori. Za izradu pusta, ozaljskog fašnika, pobrinuli su se članovi Društva naša djeca Ozalj i Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska – Ozalj. Besplatne krafne i čaj, već tradicionalno osigurao je Grad Ozalj. Svoje proizvode u nedjelju predstavit će i lokalni proizvođači hrane (OPG Štenta, Meserko, Balić, Holy Donut...).

Kao uvod, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj održat će se prigodni tematski kviz u četvrtak 16.02. s početkom u 18:00 sati. 24.Maskenbal organizira Grad Ozalj, uz Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska - Ozalj, Turističku zajednicu područja Kupa i partnere.

Iz TZP Kupa napominju da svi zainteresirani za sudjelovanje u maskiranoj povorci, mogu se prijaviti do 15.veljače slanjem podataka na [email protected] a dodatne informacije mogu dobiti na telefon 095/9094079.

Izdvojeno


Reci što misliš!