ŽUPANIJA / OZALJ

DAN GRADA OZLJA 2023

Bogat program povodom Dana grada Ozlja! Evo kako se sve možete zabaviti u nedjelju!

Bogat program povodom Dana grada Ozlja! Evo kako se sve možete zabaviti u nedjelju!
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U nedjelju s početkom od 19:30 sati nastupit će legendarni slavonski rockeri Opća opasnost, koji već 31 godinu brojnu publiku oduševljavaju svojim hitovima i sjajnim nastupima. Ulaz na koncert je slobodan

Na samom kraju mjeseca travnja, tijekom ovog vikenda pripremljen je program povodom Dana grada Ozlja. 

U centru Ozlja, na Trgu braće Radić bb organiziran je slavljenički program u nedjelju 30. travnja s početkom od 17 sati. Za Dječji program pobrinuli su se Društvo Naša djeca Ozalj, koji su organizirali kreativnu radionicu i face painting za najmlađe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U okviru projekta SUPERFREND kojeg realizira DND Ozalj pripremljena je i Staza izazova za male superjunake. Naravno, bit će  postavljen i Party napuhanac. Od 18 sati nastupit će ekipa iz Zabavnog centra Čarobna šuma i predstaviti svoje aktivnosti.

S početkom od 19:30 sati nastupit će legendarni slavonski rockeri Opća opasnost, koji već 31 godinu brojnu publiku oduševljavaju svojim hitovima i sjajnim nastupima. Ulaz na koncert je slobodan. 

Koristimo prigodu i pozivamo sve drage goste i zaljubljenike u kulturnu baštinu Ozlja da se u subotu 29. travnja pridruže i upoznaju turističku rutu „Tri lica Ozlja“, uz besplatno stručno vodstvo turističkog vodiča Danijela Matakovića. Polazak je u 11 sati iz Etno parka Ozalj, a šetnja do Starog grada traje otprilike 3 sata. 

U Zavičajnom muzeju Ozalj je otvorena 8. Međunarodna izložba čipke, prava poslastica za sve ljubitelje čipkarske umjetnosti.

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ozlja bit će održana u utorak 2. svibnja. 

Izdvojeno


Reci što misliš!