ŽUPANIJA / OZALJ

"PROMOCIJA GRADA"

"Đilkoši" u Dančulovićima "odradili" ono što Grad Ozalj nije? Gradonačelnica Bošnjak: "Žalosno je da vi vidite samo ono loše. To je izolirani slučaj"

Youtube screenshot

Vi pronađite kad je spomenut grad Ozalj i ako je spomenut u kontekstu relija popit ćemo i pojest janjetinu, poručio je SDP-ov vijećnik Đovanij Klafanar gradskoj vlasti

Gradski vijećnik Đovani Klanfar (SDP) na današnjem aktualcu Gradskog vijeća grada Ozlja vratio se svojoj omiljenoj temi - WRC Croatia Rallyju koji se održavao prošlog vikenda i na ozaljskom području. Poručio je kako je konačno Grad Ozalj dobio pravu promociju. 

- Čulo se u svijetu o Ozlju, preko ona tri đilkoša u Dančulovićima. Inače se spominje samo Karlovačka županija, Žumberak, a sada smo bili čak u u svijetu. Kad već Grad ne može, komentirao je Klanfar. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naravno, Klanfar se refirao na incident koji se dogodio u Dančulovića gdje je izbio sukob grupe muškaraca i to na cesti usred održavanja relija te je tek pukom sreće izbjegnuta tragedija. Ponovimo kako je Općinski sud u Karlovcu u ovom slučaju presudio trojci muškarca iz područja Karlovačke i Zagrebačke županije kojim se na teret stavlja kršenje Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira za što su kažnjeni po 100 eura te Zakona o sprješavanju nereda na sportskim natjecanjima za što su dobili 660 eura kazne. 

Inače, Klanfar je već u nekoliko navrata prozivao gradsku vlast kako je nespremno dočekala WRC te kako u sklopu proračuna nema nikakvog ulaganje i pokušaja dobivanja nekakvih sredstava od samog WRC-a niti je ostvarena neka dobit.

Gradonačelnica Lidija Bošnjak i onda i sada je napomenula kako privatni sektor itekako osjeti benefite ove manifestacije. Za incident je kazala kako se radi o izoliranom slučaju. 

- Žalosno je da vi vidite samo ovo loše. To je izolirani slučaj, toga će biti opet. 25 tisuća ljudi bilo je drugog dana natjecanja, dan prije 15 tisuća ljudi. Smještajni kapaciteti rezervirani su nam godinu dana prije. Zar nisu to benefiti za građane, zar Žumberak nije područje grada Ozlja, Vivodina i  tamo gdje je bio WRC, zar to nije grad Ozalj? Vi tu ne vidite grad Ozalj? Sve je to grad Ozalj i sve je to promocija grada Ozlja. Mislim da sam svoje rekla na ne znam koliko Vijeća do sada. Ako to nije promocija našega kraja...nemam komentara više, poručila je gradonačelnica Bošnjak. 

Klanfar je zamolio da se obrati za komentar gradonačelnici, na što je predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Basar poručio kako "nema smisla da se oko toga više natežemo." 

- Sve je jasno. Nastupaš vrlo negativistički, gradonačelnica to brani, to nema kraja natezanje oko tih stvari, dodao je Basar. 

Klanfar je dodao kako gradonačelnica nije shvatila sarkazam u njegovom glasu. 

- Vi pronađite kad je spomenut grad Ozalj i ako je spomenut u kontekstu relija popit ćemo i pojest janjetinu, poručio je Klanfar.

Izdvojeno


Reci što misliš!