ŽUPANIJA / OZALJ

ZELENA PRIČA

Postani interpretator baštine! LAG Vallis Colapis organizira besplatnu radionicu za turističke djelatnike i one koji će to tek postati

Postani interpretator baštine! LAG Vallis Colapis organizira besplatnu radionicu za turističke djelatnike i one koji će to tek postati

Svi sudionici imat će priliku slušati o vještinama osobne interpretacije, alatima i tehnikama vodiča i drugih osobnih interpretatora, alatima za razvoj lika, o uključivanju posjetitelja i stvaranju dubljih veza i značenja, igrifikaciji, stvaranju zaigranog istraživanja

LAG Vallis Colapis organizira besplatnu izobrazbu o interpretaciji i inovativnom pristupu prezentacije baštine u trajanju od tri dana.

Kako nam pojašnjavaju, radionica se odvija u sklopu projekta suradnje "Zelena priča" i održat će se od 17. do 19. svibnja ove godine u Jaškovu, u restoranu "Žganjer", u vremenu od 9 do 17 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Radionicu će voditi trenerica certificiranih vodiča interpretatora i interpretatorica oživljene povijesti organizacije Interpret Europe s najduljim iskustvom u Hrvatskoj Iva Silla. Svi sudionici imat će priliku slušati o vještinama osobne interpretacije, alatima i tehnikama vodiča i drugih osobnih interpretatora, alatima za razvoj lika, o uključivanju posjetitelja i stvaranju dubljih veza i značenja, igrifikaciji, stvaranju zaigranog istraživanja, dodaju iz LAG-a Vallis Colapis.

Edukacija je namijenjena prvenstveno onima koji imaju doticaja s turizmom ili bi se u budućnosti željeli baviti nekim aktivnostima u turizmu. Sva tri dana sudionici će imati osiguran ručak, piće i osvježenje na pauzama.

- Radionica je za polaznike besplatna, ali da bi ste bili izabrani za polaznika, morate napisati par rijeci o sebi i svoje sadašnjem ili budućem poslu u turizmu i ugostiteljstvu. Zato, molimo zainteresirane da prijave za sudjelovanje izvrše slanjem motivacijskog pisma na mail [email protected] do 12. svibnja do 12 sati, poručuju organizatori.

Izdvojeno


Reci što misliš!