ŽUPANIJA / OZALJ

investicija

Ozaljsko naselje Podbrežje dobit će nogostup, radovi vrijedni više od 175.000 eura trajat će pet mjeseci

Ozaljsko naselje Podbrežje dobit će nogostup, radovi vrijedni više od 175.000 eura trajat će pet mjeseci
Grad Ozalj

Kao najpovoljniji izvođač izabrane su "Ceste Karlovac"

U uredu gradonačelnice potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova koji se odnose na izgradnju nogostupa uz županijsku cestu Ž3297 u naselju Podbrežje – faza I. U provedenom otvorenom postupku javne nabave kao najpovoljniji izvođač radova odabrano je društvo Ceste Karlovac d.d., a ukupna vrijednost radova iznosi 175.610,00 € s PDV-om, kažu u Gradu.

- Radovi na izgradnji nogostupa u naselju Podbrežje realizirat će se u dvije faze. Prva faza obuhvaća dio ceste gdje je prethodno postavljen rubnjak od strane Županijske uprave za ceste Karlovačke županije. Početak zahvata je u zoni križanja ceste Ž3297 s cestom Ž3099 (za naselje Vrhovac), a kraj zahvata je 15 metara iza postojećeg autobusnog ugibališta, kod doma u Podbrežju. Završetak radova faze I. očekuje se u roku od 5 mjeseci od uvođenja izvođača u posao - objasnili su u Gradu Ozlju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radovi na fazi I. se najvećim dijelom financiraju iz proračuna Grada Ozlja, a dio sredstava osiguran je kroz potporu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 40.700,00 eura.

Izdvojeno


Reci što misliš!