ŽUPANIJA / SLUNJ

Srednja škola Slunj dobila novo krovište, Dom zdravlja novi odjel fizikalne terapije i dijagnostičku opremu

Srednja škola Slunj dobila novo krovište, Dom zdravlja novi odjel
fizikalne terapije i dijagnostičku opremu

Sportska dvorana Srednje škole Slunj dobila je rekonstruirano krovište vrijedno oko 500 tisuća kuna. Radovi su financirani decentraliziranim sredstvima Karlovačke županije, a kako je investicija provedena jučer se u Slunju uvjerio župan Damir Jelić koji je ovaj gradić obišao u društvu zamjenice Vesne Hajsan Dolinar i suradnika.

- Ova je investicija od iznimnog značaja za ovu školu ali i mnoge sportske udruge i rekreativce kojima je zahvaljujući intervenciji Karlovačke županije osiguran prostor za rad i trening, obzirom da je zbog prokišnjavanja krovišta dvorana bila pred zatvaranjem, rečeno je u Slunju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon toga župan i suradnici obišli su radilište fizikalne terapije pri Domu zdravlja Slunj, gdje je vrijednost 1. faze radova 1,3 milijuna kuna. Ondje su razgledali i novonabavljenu dijagnostičku opremu vrijednu preko 2,4 milijuna kuna iz projekta KAŽU zdravlje.

Prema riječima ravnateljice Doma zdravlja Ivanke Magdić, ovakva investicija u Domu zdravlja Slunj se na pamti, a vrijednost najsuvremenije dijagnostičke opreme svoju će pravu svrhu pokazati na brojnim uštedama i smanjenju lista čekanja, a napose na kvaliteti liječničkih usluga. Uz to obnavljaju se i ambulante u Rakovici i Cetingradu koje pripadaju Domu zdravlja Slunj.

Ulaganje u ovaj demografsko i gospodarski osiromašeni kraj vrši se kroz realizaciju programa "407 za 047 županiju".

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!