ŽUPANIJA / SLUNJ

Autoklub Karlovac donirao Osnovnoj školi Slunj bicikl za vježbu te dvije biciklističke kacige

Autoklub Karlovac donirao Osnovnoj školi Slunj bicikl za vježbu te
dvije biciklističke kacige

Kako bi učenicima omogućio osposobljavanje za upravljanje biciklom te pristupanje polaganju ispita koji je propisan „Programom osposobljavanja za upravljanje biciklom i biciklističkog ispita“ te adekvatnu pripremu za natjecanje učenika osnovnih škola „Sigurno u prometu“, Autoklub Karlovac donirao je Osnovnoj školi Slunj bicikl primjerene veličine za učenike i učenice do 12 godina starosti te dvije biciklističke kacige.

Primopredaju su obavili tajnik Autokluba Karlovac Juraj Palajsa, ravnatelj OŠ Slunj Tome Cvitković te predstojnik županijskog ureda za prosvjetu Željko Šančić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Autoklub Karlovac kontinuirano djeluje u prometnoj preventivi, a posebnu pozornost posvećuje prema djeci predškolske i školske dobi. Želja im je omogućiti i dugim školama na području Karlovačke županije nabavu bicikala i biciklističkih kaciga, kako bi svi učenici imali mogućnost kvalitetnog osposobljavanja i pripreme natjecanja, te će kroz naredno vrijeme pokušati djelovati u tome smjeru samostalno ili s partnerima.

Cilj svih  prometno edukativnih akcija je odgoj i obrazovanje učenika za sigurno kretanje u prometu kao pješaka ili vozača bicikla.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!