ŽUPANIJA / SLUNJ

UNATOČ KORONAKRIZI

Grad Slunj postao gradilište, na nekoliko lokacija odvijaju se značajne investicije

Grad Slunj postao gradilište, na nekoliko lokacija odvijaju se značajne investicije

U gradu Slunju provodi se niz kapitalnih investicija, no zbog epidemije koronavirusa mnogi se odvijaju sa smanjenim intenzitetom.

Na području grada Slunja odvija se trenutno niz komunalnih infrastrukturnih projekata, no zbog situacije s epidemijom koronavirusa neki se obavljaju sa smanjenim intenzitetom sukladno propisanim mjerama zaštite.

Kako poručuju iz gradske uprave, jedan od njih je projekt izgradnja sanitarnog čvora na gradskom kupalištu u Slunju na rijeci Korani, koji predstavlja prvu etapu i prvu fazu projekta cjelokupnog uređenja gradskog kupališta, a sufinanciran je sredstvima Ministarstva turizma Republike Hrvatske u iznosu 640 tisuća kuna s rokom realizacije do 30. lipnja 2020. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Također, i projekt Vodene tajne Slunja, vrijedan preko 23 milijuna kuna, odvija se sa smanjenim intenzitetom, sufinanciran je sredstvima Fonda za regionalni razvoj, Grada Slunja, Fonda za sufinanciranje projekata i programa financiranih iz sredstava Europske unije.

Osim europskih projekata, u gradu Slunju odvija se niz lokalnih investicija, kao što je modernizacija ceste prema Videkić selu financirana sredstvima Županijske uprave za Ceste Karlovac. U završnoj fazi realizacije je izgradnja potpornog zida u Lađevcu i nogostup u ulici Gojka Šuška, sufinancirani sredstvima Grada Slunja i Županijske uprave za Ceste Karlovac, a dio sredstva gradska vlast očekuju i od Programa održivog razvoja lokalne zajednice u 2020. godini.

Iz Grada Slunja poručuju da je s realizacijom započeo je i projekt izgradnje cjevovoda i odvodnje prema Zoni male privrede.

Izdvojeno


Reci što misliš!