ŽUPANIJA / SLUNJ

obljetnica

Slunj domaćin središnje županijske proslave 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja

Slunj domaćin središnje županijske proslave 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja
Slunj

Karlovačka Županije prihvatila je prijedlog Odbora za branitelje i stradalnike Domovinskog rata te će grad Slunj biti domaćin središnje proslave 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja i Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

U Karlovačkoj županiji ovogodišnja središnja proslava 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti održat će se 5. kolovoza u Slunju.

Naime, Karlovačka Županije prihvatila je prijedlog Odbora za branitelje i stradalnike Domovinskog rata Karlovačke županije, koji je inicirao održavanje središnje županijske proslave povodom 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja i Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Slunju.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sukladno tome, donesena je odluka kako će organizator obilježavanja biti Karlovačka županija, uz sudjelovanje Grada Slunja i Odbora za branitelje i stradalnike Domovinskog rata Županijske skupštine.

Iz Županije napominju kako će, s obzirom na prisustvo epidemije, način obilježavanja i popratni sadržaji proslave biti prilagođeni odlukama i uputama nadležnih tijela, s ciljem sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!