ŽUPANIJA / SLUNJ

PRAVI POTEZ

Poliklinika SUVAG u Slunju bilježi sve veći broj korisnika, u polugodišnjem razdoblju provedeno gotovo 900 dijagnostičkih pregleda

Poliklinika SUVAG u Slunju bilježi sve veći broj korisnika, u polugodišnjem razdoblju provedeno gotovo 900 dijagnostičkih pregleda

Na inicijativu Karlovačke županije, ordinacije Poliklinike SUVAG u Domu zdravlja Slunja započela je s radom u srpnju 2020. godine radi veće dostupnosti usluga.

Ordinacija Poliklinike SUVAG u Domu zdravlja Slunju opravdala je svoje pokretanje, u polugodišnjem razdoblju postojanje bilježi jako dobre rezultate. Prema objavljenim podacima, trenutno terapiju i dijagnostičke usluge SUVAG-a koristi preko 60 djece sa slunjskog područja, a od početka srpnja do kraja 2020. godine provedeno je 894 dijagnostičkih postupaka i 67 dijagnostičkih pregleda djece predškolske i školske dobi.

U rad djelatnica SUVAG-a i funkcioniranje ordinacije u Domu zdravlja Slunj uvjerile su se i predstavnice Karlovačke županije, županica Martina Furdek Hajdin te zamjenica Vesna Hajsan Dolinar, koje su u pratnji gradonačelnika Slunja Jure Katića i ravnateljice Doma zdravlja Slunj Ivanke Magdić posjetile ordinaciju. Tom prigodnom ravnateljica Poliklinike SUVAG Karlovac Vesna Pavlačić zahvalila se Karlovačkoj županiji na podršci te Gradu Slunju na financijskom praćenju ovog projekta, koji je i u ovoj godini za rad Poliklinike osigurao 100 tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Korisnicima je usluga Poliklinika dostupna dva puta na tjedan, utorkom i četvrtkom od 8 do 14 sati, u prostoru Doma zdravlja Slunj, što je u velikoj mjeri olakšalo pacijentima, osobito djeci i njihovim roditeljima, jer više za tu terapiju ne moraju putovati u Karlovac.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!