ŽUPANIJA / SLUNJ

NAJBOLJI SPORTAŠI

Održana večer slunjskog sporta - priznanja za sportska dostignuća u 2020. godini uručena 31 sportašu

Održana večer slunjskog sporta - priznanja za sportska dostignuća u 2020. godini uručena 31 sportašu

U ukupno 11 kategorija dodijeljeno je 31 priznanje slunjskim sportašicama, sportašima i sportskim djelatnicima

U kino dvorani Pučko otvorenog učilišta Slunj ovog vikenda održana je Večer slunjskoga sporta, u sklopu koje su tradicionalno proglašeni najbolji sportaši u 2020. godini. Svečanoj dodjeli priznanja, uz domaćine predsjednik ZŠUGS Nikica Sminderovac i gradonačelnice Grada Slunja Mirjane Puškarić, prisustvovali su i tajnik ZŠKŽ Zoran Vuičić i pomoćnik glavnog tajnika HOO ureda za lokalni sport, Hrvoje Balen.

U ukupno 11 kategorija dodijeljeno je 31 priznanje, a u nastavku donosimo pregled svih laureata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brončano jubilarno priznanje za deset godina djelovanja dobila su dva kluba KBK „TIGAR“ SLUNJ i KKK „RASTOČKI MLINARI", dok su posebno priznanje za pomoć i zalaganje u promicanju sporta grada Slunja "Josip Zaborski" dobili su Antonija Božičević, Marko Skukan i Tomislav Bosanac.

Najbolji sportski djelatnici u 2020. godini proglašeni su Darija Cindrić i Tomislav Magdić. Nagrađeni nadareni mladi sportaši do 16. godina starosti su Mirko Jurčević, Maro Capan, Ivana Holjevac, Niko Živčić, Lukas Holjevac, Filip Cindrić, Ivan Kovačević, Monika Štefanac, Karlo Josip Magdić, Mia Moćan, Ivana Magdić, Tonka Štrbenac, Ivan Pap, Denis Vidaković i Iva Živčić.

Posebno priznanje za ostvarene sportske uspjehe u 2020. godini dodijeljeno je Luciji Bakalar, seniorima KKK "Rastočki mlinari" i NK "Slunj". Priznanje za dugogodišnji rad u športu "Milan Neralić" dobio je Vlado Sminderovac, dok je najuspješnijim klubom proglašen KBK "Tigar" Slunj, a športskom ekipom 1. momčad KK "Korana".

Titulu najbolje sportašice odnijela je Ela Magdić, a najboljeg sportaša Matija Katić, dok je priznanje "Srce za Slunj- Nikola Živčić" uručeno Ivanu Požegi koji se u ime svih nagrađenih zahvalio klubovima na nominacijama i IO ZŠUGS na izboru.

Izdvojeno


Reci što misliš!