ŽUPANIJA / SLUNJ

POČIVAO U MIRU

U Slunju iznenada preminuo gradski vijećnik i veterinar Davor Požega (41), njegova prerana smrt pogodila cijeli slunjski kraj: Nedostajat ćeš svome gradu!

U Slunju iznenada preminuo gradski vijećnik i veterinar Davor Požega (41), njegova prerana smrt pogodila cijeli slunjski kraj: Nedostajat ćeš svome gradu!

- Davor je, uz društveni rad, bio obljubljen u okolici kao veterinar. Nije mu bilo nikad teško izići na poziv i pružiti stručnu pomoć i savjet, kazao je župnik Mile Pecić

U 41. godini života nenadano je preminuo dugogodišnji vijećnik Gradskog vijeća Grada Slunja Davor Požega. Njegova prerana smrt pogodila je čitav slunjski kraj.  

- Davor je, uz društveni rad, bio obljubljen u okolici kao veterinar. Nije mu bilo nikad teško izići na poziv i pružiti stručnu pomoć i savjet. Oženjen je i otac dvoje djece. Radovao se obitelji i u njoj nalazio uporište i motivaciju za rad. Vjerovali smo da će pobijediti moždani udar. Nažalost, napori liječnika nisu pomogli. Davor je preminuo u bolnici, napisao je na web stranici crkve Presvetog Trojstva u Slunju župnik Mile Pecić.  

Od Davora oprašta se i gradska uprava. Davor Požega bio je vijećnik Gradskog vijeća Grada Slunja u mandatima 2009.-2013., 2013.-2017., 2017.-2021. te u aktualnom mandatu. U mandatu 2009. do 2013. obnašao je dužnost predsjednika Gradskog vijeća Grada Slunja. 

- Izražavamo sućut supruzi Kristini sa kćerkom Paolom i sinom Mihom, majci Mari, ocu Miji, bratu Damiru s obitelji, sestri Mireli s obitelji, ostaloj rodbini, prijateljima, kolegama. Nedostajat ćeš jako svome gradu i svojim Slunjanima, kazala je na gradonačelnica Mirjana Puškarić na svom službenom profilu na društvenim mrežama.  

Pogreb je predviđen u subotu, 20. studenog, u 15 sati na gradskom groblju u Slunju.  

Izdvojeno


Reci što misliš!