ŽUPANIJA / SLUNJ

NA DVIJE STOLICE?

Predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slunja dao neopozivu ostavku: Gradonačelnica me opominjala, teška srca sam donio tu odluku

Predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slunja dao neopozivu ostavku: Gradonačelnica me opominjala, teška srca sam donio tu odluku
KAportal/PIXSELL

- Zbog nerazumijevanja stavljen sam pred izbor, dati otkaz na mjestu komunalnog redara ili predsjednika ZŠUGS. Izbor nije bio jednostavan, realnost je presudila, kazao je dosadašnji predsjednik Nikica Sminderovac.

Članice Zajednice športskih udruga grada Slunja jučer su dobile mail kako je njihov dosadašnji predsjednik Nikica Sminderovac dao neopozivu ostavku na svoju funkciju. Kako Sminderovac prenosi u svom obrazloženju, bila mu je neizmjerno drago biti na čelu slunjske športske obitelji i sudjelovati u razvoju slunjskog športa kao i bezrezervno davati cijeloga sebe za stvaranje što boljih uvjeta, za što bolje i kvalitetnije rezultate slunjskih sportaša.  

- Dat ću sve od sebe da ovo prođe što bezbolnije za Zajednicu i pripremiti sve kako bi se što prije održala Izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo vodstvo ZŠUGS, kazao je Sminderovac.  

U svom priopćenju pojašnjava razloge svoje odluke, koje su prema svemu sudeći pragmatične naravi, barem za njemu nadređene. Naime, kao zaposlenik gradske uprave nije mogao obavljati i poslove Zajednice u vrijeme radnog vremena, na što ga je često opominjala i sama gradonačelnica Mirjana Puškarić.  

- Zbog nerazumijevanja stavljen sam pred izbor, dati otkaz na mjestu komunalnog redara ili predsjednika ZŠUGS. Izbor nije bio jednostavan, realnost je presudila. Ipak poslove zajednice obavljam bez naknade, a od posla komunalnog redara prehranjujem sebe i svoju obitelj, kazao je u Nikica Sminderovac.  

Njegovo priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti...  

Izdvojeno


Reci što misliš!