ŽUPANIJA / SLUNJ

FINANCIRA JE GRAD

Grad Slunj nastavlja suradnju s poliklinikom SUVAG Karlovac, u ovoj godini u planu radionice sa školama i vrtićem

Grad Slunj nastavlja suradnju s poliklinikom SUVAG Karlovac, u ovoj godini u planu radionice sa školama i vrtićem
Grad Slunj

Cilj je dostupnija medicinska rehabilitacija građanima, poglavito djeci.

Poliklinika SUVAG Karlovac i u ovoj godini radit će na odvojenoj lokaciji u gradu  Slunju. Naime, kako obavještavaju iz Grada, gradonačelnica Mirjana Puškarić i ravnateljica SUVAG-a Vesna Pavlačić potpisale su ugovor o financiranju rada Poliklinike SUVAG Karlovac, kako bi građanima, poglavito djeci, bila dostupnija medicinska rehabilitacija. 

Pored rehabilitacije koja se provodi u ambulanti Doma zdravlja Slunj, SUVAG Karlovac od početka rada u Slunju surađuje i s tamošnjom osnovnom i srednjom školom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Organizirana su predavanja za učitelje na temu prilagodbe načina poučavanja za dijete s oštećenjem sluha, suradnja se nastavila i s pedagoginjom škole vezano uz djecu kojima je preporučena odgoda upisa u prvi razred i koji su uključeni u grupu odgode te kroz  timske dijagnostičke obrade koje su potrebne prilikom upisa djece u srednju školu  i određivanja adekvatnog oblika školovanja, pojašnjavaju iz Grada, dodajući pritom kako će se u 2022. godini nastaviti suradnja sa školama kao i vrtićem kroz predavanja za roditelje, odgojno-obrazovne djelatnike, djecu – učenike, ali i tribine za širu javnost iz različitih područja (Specifične teškoće učenja, Teškoće adaptacije i socijalizacije djece predškolske dobi). 

Izdvojeno


Reci što misliš!