ŽUPANIJA / SLUNJ

VATROGASCI EDUCIRAJU

DVD Slunj provodi edukacije osposobljavanja građana za zaštitu od požara - odaziv i više nego dobar

DVD Slunj provodi edukacije osposobljavanja građana za zaštitu od požara - odaziv i više nego dobar
DVD Slunj

Iz DVD-a Slunj naglašavaju kako sve svoje aktivnosti koje budu odrađivali u ovoj godini posvećuje 130-toj obljetnici svog postojanja i rada.

Na području grada Slunja provode se osposobljavanje građana za zaštitu od požara u organizaciji vatrogasca DVD-a Slunj. Svrha edukacije je, kako iznose, priprema pojedinca koji je osnovni i najvažniji čimbenik u svim mjerama i radnjama u zaštiti od požara. 

- Građanima je potrebno osigurati osnovna znanja koja bi koristili u određenoj situaciji požarne opasnosti, kako kod kuće, u stanu, tako i na radnom ili drugom mjestu, pojašnjavaju iz DVD-a Slunj. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Edukacije su započete 25. siječnja u ulici Braće Radića 7, 7a, 9, 11 i 13, na kojima je sudjelovalo 17 stanara i nastavljeno je 26. siječnja u ulici Kralja Zvonimira 29, 31 i 33. Iz DVD-a Slunj najavljuju kako će se ove aktivnost nastaviti i 27. siječnja za stambene zgrade u ulici 14. Domobranske pukovnije i dijela Kralja Zvonimira, pritom naglašavaju kako sve svoje aktivnosti koje budu odrađivali u ovoj godini posvećuje 130-toj obljetnici svoga postojanja i rada. 

Izdvojeno


Reci što misliš!