ŽUPANIJA / SLUNJ

VIŠI STANDARD

Dječji vrtić u Slunju radit će i u popodnevnoj smjeni, sredstva od milijun kuna osigurana su iz Europskog socijalnog fonda

Dječji vrtić u Slunju radit će i u popodnevnoj smjeni, sredstva od milijun kuna osigurana su iz Europskog socijalnog fonda

Vrtić u Slunju radit će do 19.30 sati.

Nakon proširenja kapaciteta, u sljedećem mjesecu Dječji vrtić u Slunju radit će i u popodnevnoj smjeni. Naime, pozitivnu ocjenu dobio je projekt “Unaprjeđenje usluga i produljenje radnog vremena Dječjeg vrtića Slunj” iz Europskog socijalnog fonda.  

Uz podršku Grada Slunja, kao osnivača Dječjeg vrtića Slunj, ravnateljica slunjskog vrtića Gordana Kovačević potpisala je ugovor s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje na razdoblje od 20 mjeseci.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako pojašnjavaju iz gradske uprave, ovim projektom rasteretit će se roditelje koji rade smjenski i čija djeca trebaju boravak u popodnevnim satima. 

- Zaposlit će se 8 osoba, i to 2 odgajatelja, 2 voditelja programa ranog učenja engleskog jezika, 2 spremačice, zdravstveni voditelj i voditelj projekta), a produžetak dnevnog rada vrtića produžit će se za 4 sata, odnosno od 15.30 do 19.30 sati, s provedbom od travnja.  

Ukupna vrijednost projekta iznosi 999.110 kuna. 

Izdvojeno


Reci što misliš!