ŽUPANIJA / SLUNJ

NOVO PREUZIMANJE

Trgovački lanac Studenac stigao u Karlovačku županiju - preuzeo je 9 prodavaonica slunjskog Korduna s 52 zaposlenika

Trgovački lanac Studenac stigao u Karlovačku županiju - preuzeo je 9 prodavaonica slunjskog Korduna s 52 zaposlenika
Studenac

Studenac je sada prvi put prisutan i na području Karlovačke županije i to u Slunju, Rakovici, Cetingradu i Drežnik Gradu, kažu u Studencu.

Maloprodajni trgovački lanac Studenac stigao je i u Karlovačku županiju i to nakon preuzimanja lokalnog lanca Kordun iz Slunja koji ima devet maloprodajnih objekata na području Karlovačke županije i zapošljava 52 zaposlenika.

Novo preuzimanje nastavak je kontinuiranog rasta koji kompanija ostvaruje posljednjih godina, a nakon akvizicije dubrovačkog lanca Pemo d.o.o., Studenac je ojačao svoju poziciju lanca s najvećim brojem prodavaonica. Također, Studenac je sada prvi put prisutan i na području Karlovačke županije i to u Slunju, Rakovici, Cetingradu i Drežnik Gradu, kažu u Studencu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Pridruživanje trgovačkog lanca Kordun mreži Studenca od strateške je važnosti za kompaniju jer nas, među ostalim, dovodi na novo geografsko područje. Također, potvrđuje to našu tezu kako mali formati poput naših imaju velike potencijale i prednosti, a mi ih uspješno koristimo  kako bismo se uklopili u različite lokalne zajednice i kupcima pružili ugodno i upotpunjeno iskustvo kupnje. Upravo ćemo to pružiti i našim novim kupcima, uz postupno unapređenje svih poslovnih aspekata, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

U Studencu navode da preuzimanje prodavaonica podrazumijeva njihovo preuređenje u Studenac prodavaonice, obogaćenje asortimana i uvođenje mnogobrojnih drugih pogodnosti za kupce. Govoreći o pogodnostima, uz redovite tjedne akcije, kupce u Studencu dodatno očekuju popusti dobrodošlice, posebne akcije i letak te aktivnosti na prodajnim mjestima poput zabavnog kola sreće u prvim tjednima otvorenja.

Izdvojeno


Reci što misliš!