ŽUPANIJA / SLUNJ

SVJETSKI DAN PLESA

U Slunju ove subote plesat će mostovi! Povodom svjetskog dana plesa održat će se radionica - vodit će je plesačica showa "Ples sa zvijezdama"

U Slunju ove subote plesat će mostovi! Povodom svjetskog dana plesa održat će se radionica - vodit će je plesačica showa

Plesna radionica održat će se na mostu sv. Ivana, a sudjelovati mogu svi žele naučiti plesne korake nekih od popularnih plesova.

Još jedna lijepa manifestacija u gradu Slunju. Kako javljaju iz gradske uprave, u subotu, 30. travnja, s početkom u 11 sati, na mostu sv. Ivana održat će se plesna radionica, na kojoj će svi koji to žele moći naučiti plesne korake nekih od popularnih plesova.

Plesnu radionicu održat će Plesni centar Fredi (voditelj Slunjanin Zvonko Pleš) i zvijezda popularne emisije „Ples sa zvijezdama“, Paula Jeričević, koja u emisiji pleše s Filipom Vidovićem. Pored Paule, radionicu će voditi i Tihomir Ciglar, dugogodišnji licencirani trener i međunarodni plesni sudac. Oboje su višegodišnji državni prvaci u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova manifestacija održava se u sklopu Svjetskog dana plesa, koji se obilježava 29. travnja je, a to je Dan kad se na svjetskoj razini slavi ples kao umjetnička forma. Datum je u kalendaru zabilježen davne 1982. godine od strane UNESCO-ovog Međunarodnog odbora za ples Međunarodnog kazališnog instituta za ples (ITI), a taj dan stvoren je kao poziv ili uzbuna onima koji ga još nisu prihvatili kao jednako važnu umjetnost.

Izdvojeno


Reci što misliš!