ŽUPANIJA / SLUNJ

U ČETVRTAK

Jan Bolić i Bruno Šimleša s čitateljima u Slunju - predstavit će svoje najnovije knjige, podsjetit na ranije bestsellere i projekte

Jan Bolić i Bruno Šimleša s čitateljima u Slunju - predstavit će svoje najnovije knjige, podsjetit na ranije bestsellere i projekte

Susreti s Janom Bolićem i Brunom Šimlešom održat će se u novouređenoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slunj

Dva popularna pisca i aktivista, Jan Bolić - autor kriminalističkog noviteta „Štakori“ i bestselera „Život koji želiš živjeti“ te Bruno Šimleša - autor sedam knjiga o životnoj ravnoteži i dobrobiti, predstavit će publici Gradske knjižnice i čitaonice Slunj u četvrtak, 22. rujna svoje najnovije knjige.

Predstavljanje Jana Bolića i njegovoga novog krimića „Štakori“ počinje u 18 sati i Jan će pričati kako kombinira krimiće i knjige samopomoći te kakvu su mu pomoć pružili policajci dok se pripremao za pisanje krimića o mračnom podzemlju. Publika će doznati i detalje o snimanju dokumentarnog filma o Janovu životu, koje je počelo ljetos, a trajat će barem još šest mjeseci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bruno Šimleša, poznavatelj i poštovatelj Janova rada, govorit će o Janovim projektima iz perspektive pisca i poznavatelja medijske scene. 

 U 19 sati razgovore nastavlja Bruno Šimleša koji će predstaviti i svoju najnoviju knjigu „(P)ostati zdrav“, u kojoj je opisao vezu između misli i osjećaja, tijela i psihe, a podsjetit će i na ranije bestselere „Ljubavologija“ i „Kako zavoljeti sebe“.

Posjetitelji će doznati i detalje o poduhvatu „Milijun koraka za oboljele od raka“, u kojem su Bruno i njegova supruga Maja prepješačili više od 500 kilometara duž jadranske obale i prikupili više od 200.000 kn za pružanje psihološke pomoći onkološkim pacijentima.

- Čut ćemo, naravno, i kako Jan Bolić doživljava aktivnosti svog kolege i prijatelja Brune Šimleše. Susreti s Janom Bolićem i Brunom Šimlešom održat će se u novouređenoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slunj, najavljuju iz Knjižnice i čitaonice Slunj. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!