ŽUPANIJA / SLUNJ

PORAZ U FINALU

Na korak do osvajanja turnira! Slunjani drugi na tradicionalnoj Večernjakovoj Kockici

Na korak do osvajanja turnira! Slunjani drugi na tradicionalnoj Večernjakovoj Kockici
Slunj - sport

Iz slunjskog sastava dolazi najbolji vratar Milan Alinčić, koji je dobio butelju vina proizvođača Željka Adžića, bivšeg dinamovca i reprezentativca Hrvatske

Jedan od najboljih malonogometnih rezultata slunjskih momčadi ostvarila je ekipa "Disco club Rupa &Ranch Terra". Na tradicionalnoj Večernjakovoj Kockici, održanoj 42.put u zagrebačkom kvartu Prečko, slunjski malonogometaši bili su korak do naslova. 

Kako su izvijestili, u 1.kolu su lako riješili s 3:0 MNK Kobiljak, a u osmini finala, s istim rezultatom, pala je Fuca. U četvrtfinalu prolaze još lakše (4:0) ekipu Mangupi Voltino'91. Strijelci: I.Turkalj, Jurčević, Požega i Radočaj. U polufinalu su se namjerili na prošlogodišnjeg osvajača Tvornicu zdrave hrane, a u lutriji penala prolaze u finale. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U borbi za pehar pobjednika poraženi su s 2:1 ( I. Turkalj) od Paulaner grill bar, iako napominju da su bili bolji suparnik i da su, uz malo sreće, mogli izaći kao pobjednici. Iz slunjskog sastava dolazi najbolji vratar Milan Alinčić, koji je dobio butelju vina proizvođača Željka Adžića, bivšeg dinamovca i reprezentativca Hrvatske. 

Za Disco club Rupa&Ranch Terra su nastupili: Milan Alinčić, Petar Radočaj, Jura Jurčević, Danijel Matovina, Luka Požega, Marin Turkalj, Domagoj Abrlić, Ivan Turkalj, te dva Zagrepčana Mate Barišić i Dario Guduraš.

Izdvojeno


Reci što misliš!