ŽUPANIJA / SLUNJ

25. LISTOPAD

Dan dobrovoljnih darivatelja krvi obilježio i Crveni križ Slunj! Istog dana potpisan i ugovor za nastavak projekta Zaželi III

Dan dobrovoljnih darivatelja krvi obilježio i Crveni križ Slunj! Istog dana potpisan i ugovor za nastavak projekta Zaželi III

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Marija Lucić zahvalila je svima na iskazanoj humanosti


Diljem Republike Hrvatske u organizaciji društava Crvenog križa, među  kojima i ono u Slunju, obilježen je 25. listopad - Dan dobrovoljnih darivatelja krvi. 

Gradsko društvu Crvenog križa Slunj u prostoru Turističko - informativnog centra dodijelilo je značke, zahvalnice i prigodni pokloni jubilarnim darivateljima krvi, a ravnateljica društva Marija Lucić zahvalila je svima na iskazanoj humanosti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastavak programa Zaželi III

Istog dana, ravnateljica Lucić potpisala je s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Oživi žene u zajednici - faza III.

- Navedenim projektom će se uz financijska sredstva iz Europskog socijalnog fonda omogućiti zapošljavanje žena iz ranjivih skupina koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Točnije njih desetero, a u program će biti uključeno minimalno 60 krajnjih korisnika. Vrijednost projekta iznosi 494.400 kuna.

- Radujemo se provedbi projekta kojim ćemo omogućiti zapošljavanje žena iz ranjivih skupina, ali i pružiti pomoć starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju i na taj način povećati razinu kvalitete njihovog života, kazala je ravnateljica Lucić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!