ŽUPANIJA / SLUNJ

TAKO DA SVI

Košnju uz ceste u Slunju po novom obavljat će komunalna tvrtke Lipa, neki to proglasili "izmišljanje poslova". Gradonačelnica: Nije to nikakva budalaština!

Košnju uz ceste u Slunju po novom obavljat će komunalna tvrtke Lipa, neki to proglasili
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Susjedne općine takve usluge imaju već dugi niz godina i s takvim načinom uspijevaju kontinuirano održavati svoje lokalne puteve, poručila je gradonačelnica

Gradsko komunalno poduzeće Lipa u Slunju u buduće će brinuti o održavanju odnosno košnji, orezivanju, sjeći raslinja uz nerazvrstane ceste i gradske ulice. Odluka je to koja je donesena na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća. No, iako tek puka formalnost, nekim vijećnicima bila je "upitna". 

SPD-ov Damir Vuković pitao je "je li ovo traženje odnosno izmišljanje poslova Lipi". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ne znam koliko oni imaju sposobnih i zdravih ljudi da obavljaju te zadaće, niti ne znam da li se i do sada rješava ono što im je zadano, komentirao je Vuković. 

Gradonačelnica Mirjana Puškarić komentirala je kako je potrebno gradu upravo ovo što se unijeto u odluku kao djelatnost Lipi iz razloga što su lokalni putevi zapušteni. 

- Prošle se godine preko dva projekta osigurala nabava traktora i malčera s kojim će se tijekom ove godine ti putevi čistiti, a naše komunalno poduzeće će takve usluge pružati. Smatram da to nije nikakva budalaština, susjedne općine takve usluge imaju već dugi niz godina i s takvim načinom uspijevaju kontinuirano održavati svoje lokalne puteve, poručila je Puškarić. 

Vuković je dodao kako nije rekao da je to budalaština već je naglasio kako je samo pitao da li imaju sposobne ljude koji mogu odrađivati tu zadaću. 

Izdvojeno


Reci što misliš!