ŽUPANIJA / SLUNJ

BEZ STRUJE

U gradu Slunju ovog puta sve dobro prošlo s održavanjem prometnica uslijedih snježnih padalina, no sa strujom baš i ne

U gradu Slunju ovog puta sve dobro prošlo s održavanjem prometnica uslijedih snježnih padalina, no sa strujom baš i ne

Čišćeno je 248 km nerazvrstanih cesta i cca 12 tisuća m2 parkirališta i nogostupa

Snijeg i povratak zime ovog puta nisu iznenadili zimsku službu. Barem ne na slunjskom području. Kako su izvijestili iz Grada Slunja, sve predradnje za čišćenje, posipanje i održavanje nerazvrstanih cesta na području grada su na vrijeme odrađene, tako da je, s raspoloživom mehanizacijom, na vrijeme otklonjen.

Poručili su i kako Grad ima sklopljene ugovore s četiri izvođača za čišćenje 5 zona cesta i 1 izvođača za čišćenje nogostupa i parkirališta. Čišćeno je 248 km nerazvrstanih cesta i cca 12 tisuća m2 parkirališta i nogostupa. 
  
- Iz izvješća i fotografija sa terena vidljivo je da se normalno prometuje, u okolnostima koje ovakvo vrijeme iziskuje, na svim cestovnim dionicama. Želimo se zahvaliti svim izvođačima na čišćenju snijega, koji neprekidno rade na čišćenju ulica, javnih površina te ostale infrastrukture koja je potrebna za normalno funkcioniranje grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, nažalost, i ovaj put, prilikom obilnih padalina, došlo je do kvarova na niskonaponskim elektro mrežama, što zbog dotrajalosti, što zbog pada granja na kablove, o čemu redovito i intenzivno iz Grada razgovaraju s nadležnom službom HEP-a. Vjeruju i nadaju se kvalitetnom rješenju.

- Zahvaljujemo se i svim građanima na strpljenju i razumijevanju te na čišćenju vlastitih ulaza i prilaza sa javnih površina, dodali su. 

Izdvojeno


Reci što misliš!