ŽUPANIJA / SLUNJ

NOVA PRAVILA

Nova regulacija prometa na Rastokama! Građane i posjetitelje poziva se na dodatni oprez - prometni pravci značajno se mijenjaju

Nova regulacija prometa na Rastokama! Građane i posjetitelje poziva se na dodatni oprez - prometni pravci značajno se mijenjaju
Grad Slunj

Iz gradske uprave pojašnjavaju kako pored smanjenja gužvi novim prometnim rješenjem nastoje podići razinu sigurnosti svih sudionika u prometu, posebno pješaka

U cilju što kvalitetnije pripreme turističke sezone i  smanjenja prometnih gužvi u Rastokama posebno tijekom ljetnih mjeseci, u tijeku su radovi na uspostavi novih prometnih tokova i pravaca kretanja.

Prema novom prometnom rješenju, ulaz u naselje iz smjera Slunja, s D1 (skretanje prije Tonkovićevog mosta na Korani) bit će dozvoljen svim vozilima ali samo do novouređenog rotora koji se nalazi ispred mosta sv. Ivana. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon rotora, daljnje kretanje  vozilima u samo naselje je dozvoljeno isključivo stanarima, žurnim službama, dostavnim i komunalnim vozilima.

Foto: Grad Slunj
 

Ulaz u Rastoke iz smjera Karlovca ostaje na istoj lokaciji, kod "Lipe" ali je kretanje dozvoljeno samo u smjeru Slunja čime ova prometnica u cijeloj svojoj dužini postaje jednosmjerna.

Iz gradske uprave pojašnjavaju kako pored smanjenja gužvi novim prometnim rješenjem nastoje podići razinu sigurnosti svih sudionika u prometu, posebno pješaka. 

- Svi gosti koji posjećuju Rastoke osim parkirnih mjesta u samom naselju mogu koristiti i parking kod groblja, gdje je cijena parkiranja po satu znatno povoljnija. Nova regulacija prometa zahtijevat će od svih nas dodatnu pozornost jer se prometni tokovi značajno mijenjaju. Stoga pozivamo sve na dodatni oprez i strpljenje, poručuju iz gradske uprave. 

Izdvojeno


Reci što misliš!