ŽUPANIJA / SLUNJ

OBRT MINT STUDIO

Gradonačelnica u posjetu mladoj poduzetnici koju ni teške posljedice nesreće nisu pokolebale da ostvari svoje snove, uz potporu Grada prošila svoje poslovanje

Gradonačelnica u posjetu mladoj poduzetnici koju ni teške posljedice nesreće nisu pokolebale da ostvari svoje snove, uz potporu Grada prošila svoje poslovanje

Poduzetnička ideja se Katarini stvorila kao posljedica dugog traženja posla kojeg bi mogla obavljati obzirom joj je nakon stradanja u teškoj nesreći amputiran donji ekstremitet

U sklopu posjeta i pružanja podrške novim i mladim poduzetnicima na području Grada Slunja, gradonačelnica Mirjana Puškarić posjetila Mint Studio – obrt za njegu i uljepšavanje, u vlasništvu mlade poduzetnice Katarine Brajdić.

Vlasnica Katarina dočekala je gradonačelnicu u svom salonu, na adresi Ul. 14. Domobranske pukovnije 7, čiji su zidovi ukrašeni brojnim certifikatima iz područja njege i uljepšavanja noktiju i trepavica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mint studio je svoja vrata otvorio 10. lipnja 2021. godine, a poduzetnička ideja se Katarini stvorila kao posljedica dugog traženja posla kojeg bi mogla obavljati obzirom joj je nakon stradanja u teškoj nesreći amputiran donji ekstremitet.

Dotadašnji hobi, slikanje, odnosno ocrtavanje noktiju odlučila je pretvoriti u svoju poduzetničku ideju. Obzirom je njega i uljepšavanje noktiju posao u sjedećem položaju, a ljubav prema istome neizmjerna, u zagrebačkim salonima je počela stjecati radno iskustvo i usavršavati se kako bi mogla ostvariti svoju poslovnu zamisao.


Nakon dugogodišnjeg stjecanja iskustva, usavršavanja i školovanja, prekvalificirana dizajnerica noktiju se vraća u rodni Slunj i otvara obrt za njegu i uljepšavanje, Mint studio, koji je u lipnju proslavio svoj drugi rođendan.

Usluge koje je Mint studio nudio do prošle godine bile su isključivo vezane za njegu noktiju, no zahvaljujući potpori Grada Slunja za 2022. godinu, Katarina je proširila svoje poslovanje, educirala se za podizanje trepavica i kupila svu potrebnu opremu kako bi mogla proširiti ponudu usluga svog salona.

Gradonačelnica je u svom posjetu Katarini izrazila divljenje na tom hrabrom pothvatu.

- Sretna sam da je upravo potpora poduzetništvu Grada Slunja pomogla i olakšala ovaj trnoviti put koji je Katarina prošla, poručila je gradonačelnica. 

Izdvojeno


Reci što misliš!