ŽUPANIJA / SLUNJ

PRIČA IZ SLUNJA

Gradonačelnica posjetila frizerski obrt mlade poduzetnice: Ivana je povratnica iz Irske, vlastiti posao pokrenula je u rodnom Slunju

Gradonačelnica posjetila frizerski obrt mlade poduzetnice: Ivana je povratnica iz Irske, vlastiti posao pokrenula je u rodnom Slunju
Grad Slunj

U svom posjetu frizerskom obrtu "Ivana", gradonačelnica je istaknula da je povratak mladih poduzetnika ima izuzetan značaj za gospodarski i društveni razvoj

U sklopu posjeta i pružanja podrške novim i mladim poduzetnicima na području grada Slunja, gradonačelnica Mirjana Puškarić posjetila je frizerski obrt "Ivana".  

Frizerski obrt nalazi se na adresi Ulica braće Radić 7, a svoja vrata je otvorio u prosincu 2022. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vlasnica obrta, Ivana Gračan mlada je poduzetnica s više od 10 godina iskustva u struci. Iako je školovanje i prva radna iskustva stjecala u Hrvatskoj, životni put odveo ju je van granica, u Irsku.

Naime, Ivana je povratnica, mlada poduzetnica koja je svoja znanja i iskustva prikupljala i u Irskoj kao djelatnica u frizerskim salonima, no ipak, vratila se u svoju domovinu i pokrenula vlastiti obrt u rodnom gradu.


U svom posjetu frizerskom obrtu "Ivana", gradonačelnica je istaknula da je povratak mladih poduzetnika ima izuzetan značaj za gospodarski i društveni razvoj.

- Njihova energija, inovativnost i strast za poslom donose nove ideje, stvaraju nova radna mjesta i potiču rast lokalnih zajednica, baš kao što to Ivana čini u našem gradu, poručila je gradonačelnica Puškarić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!