ŽUPANIJA / SLUNJ

POVODOM DANA GRADA

Završeno još jedno izdanje noćnog malonogometnog turnira u Slunju, trijumfirala ekipa iz Otočca

Završeno još jedno izdanje noćnog malonogometnog turnira u Slunju, trijumfirala ekipa iz Otočca
FB Slunj - sport

Najboljim igračem proglašen je malonogometaš MNK Split, Marijan Tunjić iz pobjedničkog CB Extreme

U organizaciji NK Slunj završeno je 11. izdanje Noćnog malonogometnog turnira povodom dana grada Slunja na kojem je sudjelovalo 16 ekipa iz Slunja, Rakovice, Cetingrada, Krnjaka, Korenice, Otočca, Zagreba, a jedna je stigla čak iz Norveške.

Trijumfirali su malonogometaši CB Extreme iz Otočca, koji su u finalu bili bolji, nakon raspucavanja penala, od domaćeg sastava Rupa&Ranch Terra&Apartmani Hope. Vodili su Slunjani s 3:1, no uporni Otočani su uspjeli doći do 3:3. Isti rezultat i scenarij je bio i u utakmici za 3.mjesto, gdje je iskusni sastav Slunj United vodio, ali mladići iz rakovičke Preci Gradnje su poravnali i na deveterce došli do "bronce", što je izazvalo oduševljenje njihovih glasnih i brojnih navijača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za najboljeg vratara proglašen je Milan Alinčić (DC Rupa&Ranch Terra&Apartmani Hope), golgeter turnira je Lucijan Tomac pobjedničke ekipe, inače član trećeligaša NK Nehaj iz Senja. Najboljim igračem proglašen je malonogometaš MNK Split, Marijan Tunjić, također iz pobjedničkog CB Extreme. 

Izdvojeno


Reci što misliš!