ŽUPANIJA / SLUNJ

SLUNJSKO LJETO

Bogat vikend program u Slunju - začinit će ga 16. izdanje motosusreta, na rasporedu i kino projekcija filma koji ruši sve rekorde gledanost

Bogat vikend program u Slunju - začinit će ga 16. izdanje motosusreta, na rasporedu i kino projekcija filma koji ruši sve rekorde gledanost

U nadolazećem vikendu, posjetitelji će imati priliku uživati u 16. motosusretu, PUB kvizu u Rastokama povodom Dana grada, a u ponedjeljak kino projekcija popularnog filma Barbie u Pučkom otvorenom učilištu Slunj

Srpanj ovogodišnjeg Slunjskog ljeta se bliži kraju, a u Gradu Slunju pripremili su mu odličan ispraćaj, kojim ujedno prizivaju na nova ljetna događanja, zabave i glazbene nastupe koji nas očekuju u kolovozu.

U nadolazećem vikendu, posjetitelji će imati priliku uživati u 16. motosusretu, PUB kvizu u Rastokama povodom Dana grada, a u ponedjeljak kino projekcija popularnog filma Barbie u Pučkom otvorenom učilištu Slunj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Moto klub Poskok Slunj organizira 16. Motosusret koji počinje u petak 28. srpnja i traje do nedjelje 30. srpnja. Glazbena grupa "Wanted 5" nastupit će u petak, u prostoru stare vojarne Kneja, a u subotu, 29. srpnja, uživat će u tradicionalnom defileu motocikala kroz naš grad, koji počinje u 17:30 sati. U večernjim satima na raporedu je zabava uz glazbenu grupu „Lucky day“, a potom i nastup Divljih jagoda.

U nedjelju, večernje sate rezervirani su za druženje u Rastokama. Grad Slunj i slastičarnica Diva organizirali su PUB kviz uoči Dana Grada Slunja, u kojem će 16 ekipa odmjeriti snage u kategoriji općeg znanja.

Zadnji dan mjeseca srpnja, ponedjeljak, dan je za druženje uz popularan film "Barbie" koji se projicira u POU Slunj, s početkom u 20:30 sati.

Izdvojeno


Reci što misliš!