ŽUPANIJA / SLUNJ

ZA LOKALNI RAZVOJ

U gradu Slunju dodijeljene bespovratne potpore poljoprivredi i poduzetništvu, ugovore potpisalo 14 korisnika

U gradu Slunju dodijeljene bespovratne potpore poljoprivredi i poduzetništvu, ugovore potpisalo 14 korisnika
Grad Slunj

Ovo je samo početak napora gradske uprave da potiče razvoj poljoprivrede i poduzetništva u našem predivnom gradu, istaknula je gradonačelnica Mirjana Puškarić

U Gradskoj vijećnici Grada Slunja održano svečano potpisivanje ugovora za dodjelu bespovratnih potpora poljoprivredi i poduzetništvu. Kako su izvijestili iz gradske uprave, ukupno je potpisano 14 ugovora, od kojih je 11 namijenjeno poljoprivrednicima, dok su preostala 3 ugovora dodijeljena poduzetnicima.

- Ove potpore predstavljaju značajan poticaj za razvoj lokalne zajednice, pružajući podršku poljoprivrednicima i poduzetnicima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva. Posebno je važno istaknuti da je Javni poziv za potporu poduzetništvu otvoren do kraja godine te se poduzetnici i dalje mogu prijavljivati za potporu, sve do iskorištenja sredstava, poručili su iz gradske uprave. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gospođa Snježana Čop, vlasnica OPG-a i poduzeća Slovin d.o.o. koje se bavi proizvodnjom tjestenine, znanom kao "Prva slunjska tjestenina", obratila se u ime primatelja potpora i zahvalila gradonačelnici i Gradu Slunju na osluškivanju potreba s terena i uvođenju inovativnih potpora koje potiču širenje lepeze raznovrsnih djelatnosti u poljoprivredi i poduzetništvu na području grada Slunja.

- Ovo je samo početak napora gradske uprave da potiče razvoj poljoprivrede i poduzetništva u našem predivnom gradu. Radujemo se budućim projektima i inicijativama koje će pridonijeti daljnjem prosperitetu naše lokalne zajednice, istaknula je gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić.

Izdvojeno


k

Reci što misliš!