ŽUPANIJA / SLUNJ

UZ DAN GRADA

Grad Slunj dobiva uređaj za pročišćivanje voda te vodoopskrbne cjevovode za Blagaj, Gornju Glinu i Nikšić

Grad Slunj dobiva uređaj za pročišćivanje voda te vodoopskrbne cjevovode za Blagaj, Gornju Glinu i Nikšić

Dok se stanovnici Slunja pripremaju proslaviti dan svog grada (6. kolovoza), gradonačelnica Grada Slunja Mirjana Puškarić i direktor Komunalca d.o.o. Dinko Puškarić, danas su svome gradu donijeli i svojevrsnu čestitku Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. 

Naime, danas je potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom "Razvoj sustava vodoopskrbe i odvodnje na području grada Slunja". Ovim ugovorom Grad Slunj je osigurao sredstva za izgradnju dugo priželjkivanog uređaja za pročišćavanje i vodoopskrbnih cjevovoda za naselja Blagaj, Gornja Glina i Nikšić, u vrijednosti od 3,3 milijuna eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradonačelnica Mirjana Puškarić je u svom obraćanju ispred svih potpisnika Ugovora istaknula:

- Ovakvi su ugovori primjer kako suradnja lokalne uprave i nacionalnih institucija može stvoriti stvarne promjene i doprinijeti kvaliteti života građana, kazala je Puškarić te iskazala zahvalu Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja i Vladi RH što prepoznaju potrebe malih lokalnih zajednica te osiguravaju i dodjeljuju sredstva za ovako značajne projekte. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!