ŽUPANIJA / SLUNJ

7. KOLOVOZ

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježen Dan grada Slunja - istaknutim pojedincima uručena javna priznanja i zahvalnice

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježen Dan grada Slunja - istaknutim pojedincima uručena javna priznanja i zahvalnice
Grad Slunj

Povodom Dana grada otvoren je i novoizgrađeni parking kod dvorane Srednje škole Slunj vrijedno gotovo 300 tisuća eura

Danas je u Pučkom otvorenom učilištu Slunj održana Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Slunja, povodom Dana Grada Slunja. Gradonačelnica Slunja Mirjana Puškarić je prezentacijskim videom prikazala uspješno provedene, sadašnje i buduće planirane projekte Grada, ali se i osvrnula na tridesetogodišnje putovanje koje su stanovnici Slunja prošli.

U svom obraćanju posebno zahvalila Vladi RH i Karlovačkoj županiji na kontinuiranoj potpori te je izrazila posebnu zahvalu hrvatskim braniteljima na slobodi koju danas uživamo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odlukom Gradskog vijeća Grada Slunja dodijeljena su Javna priznanja i zahvalnice koje su primili Ivanka Magdić ravnateljica Doma zdravlja Slunj, Snježana Mrljak ravnateljica Glazbene škole Karlovac, Tabor Magdić Obrt za proizvodnju slastica DIVA te Ivan Volarić. Bruno Gennaro dobio je javno priznanje za životno djelo. 

- Na sjednici se obratio i izaslanik predsjednika Vlade RH, potpredsjednik Vlade i ministar branitelja Tomo Medved je pohvalio rad naše lokalne zajednice i potvrdio da će Vlada RH i dalje stajati iza projekata Grada Slunja, izvijestili su iz gradske uprave. 

Povodom Dana grada otvoren je i novoizgrađeni parking kod dvorane Srednje škole Slunj. Gradonačelnica Puškarić naglasila da je ovaj projekat, koji je izuzetne važnosti za Slunj financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova te Ministarstvo unutarnjih poslova sa više od 150 tisuća eura, dok je Grad Slunj uložio 120 tisuća eura vlastitih sredstava. 

Izdvojeno


Reci što misliš!