ŽUPANIJA / SLUNJ

OD PONEDJELJKA

Uveden sustav naplate za korištenje novog pješačkog mosta i šetnice u Rastokama, za Slunjane uvedene propusnice - evo kako doći do njih

Uveden sustav naplate za korištenje novog pješačkog mosta i šetnice u Rastokama, za Slunjane uvedene propusnice - evo kako doći do njih

Na voucheru se nalazi kod, čijim se očitavanjem otvaraju rampe bez plaćanja naknade, najviše dva puta dnevno

Sukladno najavama, Grad Slunj od ponedjeljka, 14. kolovoza, uvodi naplatu korištenja dijela javne turističke infrastrukture u naselju Rastoke – konkretno novoizgrađenog pješačkog mosta i šetnice.

Kako pojašnjavaju, oni koji imaju prijavljeno prebivalište ili boravište na području grada Slunja korištenje navedene infrastrukture omogućeno je bez naknade. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, da bi to pravo ostvarili potrebno je podnijeti zahtjev  i istom priložiti dokaz o prebivalištu ili boravištu, a to može biti preslika važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica, vozačka dozvola, putovnica) ili pak uvjerenje MUP-a o prebivalištu/boravištu ne starije od 30 dana.

Zahtjev za izdavanje propusnice za korištenje javne turističke infrastrukture s pripadajućim dokazima može se dostaviti na mail adresu [email protected] ili donijeti osobno na adresu Grada.

Na voucheru se nalazi kod, čijim se očitavanjem otvaraju rampe bez plaćanja naknade, najviše dva puta dnevno.

Izdvojeno


Reci što misliš!