ŽUPANIJA / SLUNJ

OSMI DAN

Nema naznaka dogovoru i kraju štrajka u Dječjem vrtiću Slunj, ravnateljica pozvala roditelje na sastanak, a sindikat kaže da djecu čuvaju nestručni

Nema naznaka dogovoru i kraju štrajka u Dječjem vrtiću Slunj, ravnateljica pozvala roditelje na sastanak, a sindikat kaže da djecu čuvaju nestručni
Dječji vrtić Slunj

Predsjednica Sindikata obrazovanja, medija i kulture Hrvatske Božica Žilić je objasnila je da "netko dolazi sa strane raditi s djecom"

Predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Slunj Dragoslava Cindrić i ravnateljica Gordana Kovačević su pozvale roditelje na sastanak danas u 15.30 sati radi "zajedničke komunikacije i transparentnosti rada" dok traje štrajk, a predsjednica Sindikata obrazovanja, medija i kulture Hrvatske Božica Žilić je rekla da je u redu informirati roditelje da nema odgojno-obrazovnog rada i da nestručne osobe rade s njihovom djecom.

Objasnila je da "netko dolazi sa strane raditi s djecom".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Štrajk traje osmi dan, a B. Žilić je navela da se dovodi manjina djece u vrtić.

- Apelirali smo na roditelje da ne dovode djecu, no, naravno, razumijemo, ako netko nema druge mogućnosti. Činjenicu da većina djece ne dolazi shvaćamo kao podršku štrajku - rekla je B. Žilić.


Istaknula je da će štrajk trajati do postizanja sporazuma.

- Nema naznaka da je Grad Slunj pristao na potpisivanje kolektivnog ugovora - dodala je B. Žilić.

Zvali smo neuspješno ravnateljicu i gradonačelnicu Mirjanu Puškarić, kojoj smo poslali i upit.

Izdvojeno


Reci što misliš!