ŽUPANIJA / SLUNJ

BILI I RODITELJI

Svečano u Srednjoj školi Slunj! Dodijeljene svjedodžbe učenicima strukovnih zanimanja, posebno priznanje učenici generacije Dori Vuković

Svečano u Srednjoj školi Slunj! Dodijeljene svjedodžbe učenicima strukovnih zanimanja, posebno priznanje učenici generacije Dori Vuković

Gradonačelnica Puškarić izrazila je zadovoljstvo što ispraća još jednu generaciju talentiranih i sposobnih mladih ljudi.

Danas su podijeljene svjedodžbe o završnom radu učenicima završnih razreda strukovnih zanimanj u Srednjoj školi Slunj, kao i dokumentacija učenicima opće gimnazije u ovoj školi.

Bilo je svečano, pa je gradonačelnica Mirjana Puškarić došla na dodjelu te tom prigodom uručila je prigodnu nagradu Dori Vuković, učenici generacije 2023./2024. Dora je primila buket, prigodni poklon te novčanu nagradu koju Grad Slunj dodjeljuje u znak poticaja za izvrsnost svojih učenika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ravnateljica Srednje škole Slunj, Tea Skukan, pozdravila je okupljene te pozvala maturante da se ustanu i zaplješću svojim roditeljima, koji su ih sve četiri godine bodrili i pratili na njihovom putu do uspjeha. Ove godine roditelji učenika su prvi put sudjelovali u svečanosti dodjele svjedodžbi.

Gradonačelnica Puškarić izrazila je zadovoljstvo što ispraća još jednu generaciju talentiranih i sposobnih mladih ljudi. Naglasila je njihov doprinos Gradu Slunju kroz razne aktivnosti te izrazila nadu da će tijekom daljnjeg školovanja i životnih putova steći znanja i iskustva koja će im omogućiti da se vrate i nastave doprinositi razvoju svog grada.


Dora Vuković, nagrađena učenica generacije je u svom obraćanju zahvalila Srednjoj školi Slunj i Gradu Slunju na nagradama. Posebne zahvale uputila je profesorima koji su je inspirirali i pružili posebnu podršku prilikom natjecanja na kojima je sudjelovala te istaknula da će sa sobom, iz svoje škole, ponijeti samo lijepe uspomene.

Osim svjedožbi, dodjeljene su nagrade i priznanja učenicima koji su ostvarili znatne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te pohvalnice. Nastavničko vijeće je nagradilo 4 učenika za poseban uspjeh i uzorno vladanje, a to su Anamarija Bičanić, Patrik Bionda, Filip Cindrić i Marija Kučinić. Pohvale razrednika primile su učenice Jana Rendulić i Barbara Špelić, a pohvalu razrednog vijeća primio je učenik Igor Kampić. 

Izdvojeno


Reci što misliš!