ŽUPANIJA / SLUNJ

LETEĆI BJEGUNAC

Scene kao iz filma! Muškarac u Slunju bježao policiji, a onda ga je pokosio automobil. Ni tu nije odustao...

Scene kao iz filma! Muškarac u Slunju bježao policiji, a onda ga je pokosio automobil. Ni tu nije odustao...
Danas.hr

Policajci su ga ipak sustigli, stavili mu lisice i priveli u prostorije Policijske postaje Slunj. Utvrđeno je da se radi o Hrvatu (27) za kojim je i ranije bila raspisana potraga

U redakciju RTL-a stigla je nevjerojatna snimka iz Slunja, a scene su kao iz filma. Čitateljica im je rekla da je prije otprilike dva tjedna sama svjedočila događaju koji ćete vidjeti u nastavku - potjeru policajaca za građaninom.

Odlučili su provjeriti što se dogodilo te su kontaktirali PU karlovačku iz koje su im rekli da se događaj dogodio u subotu 13. srpnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kažu da su oko 16.10 na parkiralištu ispred zgrade Općinskog suda zamijetili veću skupinu građana kojoj je prišao policajac radi provjere identiteta, sukladno ovlastima iz Zakona o policijskim poslovima i ovlastima.

Kada je krenuo provjeravati ih, jedan muškarac odbio je dati osobnu i dao se u bijeg.


"Odbio se zaustaviti na upozorenje i naredbu policijskog službenika, a koji je nakon toga prema istome uporabio tjelesnu snagu radi sprječavanja bijega. Prilikom pružanja aktivnog otpora, predmetni se istrgnuo iz zahvata policijskog službenika te otrčao uz terasu ugostiteljskog objekta u pravcu državne ceste DC 1", kažu za Danas.hr iz policije.

Kako je bježao, na njega je naletio automobil koji je vozio 45-godišnjak. Od siline udarca muškarac je odbačen na kolnik te se nakon pada podigao i nastavio udaljavati s mjesta nesreće kao da ga auto uopće nije pokosio.

Policajci su ga ipak sustigli, stavili mu lisice i priveli u prostorije Policijske postaje Slunj. Utvrđeno je da se radi o Hrvatu (27) za kojim je i ranije bila raspisana potraga. U nesreći je lakše ozlijeđen.

"Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o osobnoj iskaznici, 27- godišnjaku je izdan prekršajni nalog", kazali su nam iz PU karlovačke.

Izdvojeno


Reci što misliš!