ŽUPANIJA / SLUNJ

nagrada

Novo priznanje za Slunj – postali su kontinentalni turistički prvak Turističke patrole Večernjeg lista

Novo priznanje za Slunj – postali su kontinentalni turistički prvak Turističke patrole Večernjeg lista
Sime Zelic / Pixsell

Hvala svima koji su prepoznali ljepotu Slunja i pomogli da naš mali grad zasja na velikoj sceni, rekla je gradonačelnica Puškarić

Ovogodišnja titula kontinentalnog turističkog prvaka Večernjakove turističke patrole pripala je gradu Slunju. Svečana dodjela nagrada održana je u Primoštenu, a nagradu je preuzela gradonačelnica Mirjana Puškarić, u društvu direktorice Turističke zajednice Grada Slunja Jasmine Mrkonje.

U prepunoj kongresnoj dvorani primoštenskog hotela Zora, uz Grad Slunj nagradu primili i Općina Primošten te najbolji restorani, a svečanoj dodjeli je prisustvovao i ministar turizma i sporta Tonči Glavina. Svi laureati su primili skulpturu „Jedro“, akademskog kipara M. Turića - pohvalili su se iz Grada Slunja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradonačelnici Grada Slunja Mirjani Puškarić je nagradu uručila direktorica Večernjeg lista, gospođa Ivana Krajinović, a gradonačelnica je u svom obraćanju prilikom preuzimanja nagrade istaknula: Želim se zahvaliti svima koji su prepoznali ljepotu Slunja i pomogli da naš mali grad zasja na velikoj sceni. Ovo je priznanje svim našim vrijednim ljudima koji čuvaju tradiciju, njeguju gostoprimstvo i rade svaki dan kako bi naš grad bio bolje mjesto za sve nas.“

Ovo priznanje, naglašavaju, dolazi nakon što je Slunj prošle godine bio proglašen najboljom destinacijom ruralnog turizma od strane Svjetske turističke organizacije, a sada potvrđujemo da je taj trud i dalje prepoznat i cijenjen.

Izdvojeno


Reci što misliš!